Asker Fotball

Fotballskole

Fotballskole

Asker Fotball arrangerer sammen med Asker Fotball kvinner fotballskole den første og den siste uken i sommerferien hvert år. Vi har mange års erfaring og er kåret til beste fotballskole i Oslo Fotballkrets. Også sommeren 2017 blir det fotballskoler i uke 26 (26.-29. juni) og i uke 33 (14.-17. august).

Nå åpner vi for årets påmeldinger til fotballskole for alle barn fra 6-12 år. Vi har både gutte- og jentegrupper og både kvinnelige og mannlige ledere...

  • I uke 26 blir det fotballskole fra 26. til og med 29. juni.
  • I uke 33 blir det fotballskole fra 14. til og med 17. august.
  • Begge dager med aktivitet fra 09.00 - ca 16.00
  • Prisen for ordinær fotballskole er kr. 1.200, som inkluderer mat, drikke, fotball (som du får med hjem etter siste dag), sekk og drikkeflaske - i tillegg til en morsom uke sammen med jevnaldrende.

Les mer om fotballskolen her

OBS! I år slutter skolene i Asker på onsdag 21. juni. Vi tilpasser oss dette og arrangerer fotballskole fra mandag til torsdag uka etter, altså den første hele uka i sommerferien... 

For link med informasjon og påmelding til uke 26, klikk her

For link med informasjon og påmelding til uke 33, klikk her

Trygt og godt på fotballskole på Føyka...

Det er begrenset antall plasser og våre fotballskoler blir normalt fulltegnet. Den første sommerferieuken blir ofte full raskt - så meld deg på i dag!

Det planlegges også i år for et FotballAkademi (11-14 år) i uke 33. Informasjon om dette kommer senere.

For kontakt og spørsmål, kontakt fotballskole@askerfotball.no

Les mer om fotballskolen her

Våre fotballskoler er som regel fulltegnet (plass til rundt 180 på hver av ukene), så vær raskt ute med din påmelding så er du sikret plass til en strålende uke med blant annet to fotballøkter daglig – i tillegg til lek og moro med fotballen, konkurranser, pølsefest og mange sosiale aktiviteter.

Det hele er kvalitetsmessig og tilrettelagt fotballaktivitet - tilpasset den enkelte aldersgruppen. Og ikke minst ledet av dyktige instruktører, der du blir kjent med både klubbtrenere og A-lagsspillere fra Asker Fotballs elitelag som spiller i PostNord-ligaen.

ASKER FOTBALL

Postadresse: Postboks 92, 1371 ASKER
Epost: post@askerfotball.no
www.askerfotball.no

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift