Asker Fotball

Instruktører / ansatte

Instruktører / ansatte
  • For spørsmål til SFOtball eller praktiske ting rundt akademiet, kontakt ansvarlig leder på SFOtball og miljøarbeider Espen Foss på tlf 46841504 / mail espen.foss@hotmail.com
  • Sportslig ansvarlig på SFO/Akademiet er Ole-Petter Engebretsen og han kan kontaktes på tlf. 93401938

Askers SFOtball og FotballAkademiet har en fin blanding av instruktører - der fotballkompetansen er høy, men der vi samtidig vektlegger de mennekselige og pedagogiske evnene. SFOtball har plass til alle som vil, og vi er opptatt av å ta vare på alle. Samtidig tror vi åp læring gjennom lek og gode forbilder. 

Espen Foss og Ole Petter Engebretsen har med seg en rekke flinke og voksne medarbeidere som Turid Tveter på kjøkkenet, Hans Knutsen som sjåfør, Mathias Folke Nordby, Tommy Holt, Rolf Magnus Bredal som instruktører og Bent Johansen som praktisk tilrettelegger.

Og så er vi høsten 2016 veldig glad for at hele seks av A-lagsspillerne er med som instruktører. Det er Tomasz Sokolowski, Demba Traore, Cornelius Bencsik, Marcus Mehnert, Nilklas Tillley Solhaug og Behajdin Celina (Fem av dem på bildet under - Niklas Tilley Solhaug ikke til stede da det bildet ble tatt). 

Sportslig ansvarlig og hovedansvarlig er altså Ole Petter Engebretsen og Espen Foss (bildet under)

For mer informasjon, kontakt ansvarlig leder på SFOtball og miljøarbeider Espen Foss på tlf 46841504 / mail espen.foss@hotmail.com

Sportslig ansvarlig på SFO/Akademiet er Ole-Petter Engebretsen, tlf. 93401938

Og deler av vårt dyktige team ser dere også på "lagbildet" under:

Tomasz, Demba, Cornelius, Mathias, Tommy, Behajdin, Ole Petter, Marcus, Rolf Magnus og Espen.

P.S.: Knut Christoffersen, som har vært SFO-ansvarlig siden starten for 12 år siden er for tiden sykemeldt etter en operasjon i kneet. 

Niklas Tilley Solhaug er en av seks intrstuktører som spiller på klubbens A-lag.

 

Åpningstider:

Mandag - Fredag 8-16
Lørdag - Søndag 10-14

ASKER FOTBALL

Postadresse: Postboks 92, 1371 ASKER
Epost: post@askerfotball.no
www.askerfotball.no

 

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift