Asker Fotball

Medlemskap

Medlemskap

Asker Fotball Herrer - mer enn en fotballklubb - er et fantastisk fellesskap. Vi er i sannhet "En klubb - mange ansikter". Medlemskap i et idrettslag er samtidig en forutsetning for å være både aktiv, og meningsbærende i klubben - samtidig som det gir flere fordeler. Her følger informasjon om de ulike medlemskapene.

En klubb - mange ansikter. (Foto: Espen Hildrup)

 

Spillermedlemskap i Asker Fotball

Alle aktive spillere i Asker Fotball må, i likhet med alle aktive i Asker Skiklubb-alliansen, også være medlemmer i Asker Skiklubb.

For ungdom (definert til 13-26 år) koster dette 350 kroner. Dette betales gjennom Asker Skiklubbs hjemmeside.

Har du spørsmål, kan du også rette de til kontoret@asker-skiklubb.no

Medlemskap i Asker Skiklubb er nødvendig før vi registrerer spilleren som aktiv og uten det vil man ikke være berettiget spill og blant annet vil ikke forsikringsordninger gjelde. Medlemskapet er satt til 250 kroner, men dette faktureres som en del av lagenes treningskontingenter. Man blir med andre ord automatisk medlem.

Det samme gjelder SFO/Fotballakademiet, som får medlemskapet med på månedsfaktura.

Fordelene som medlem i Asker Fotball er mange!

 

Støttemedlemskap i Asker Fotball

Vi oppfordrer alle i og rundt klubben og som ikke selv er aktive om å bli (støtte)medlem i Asker Fotball. Det koster 250 kroner.

Send en mail med navn, adresse - e-postadresse, tlf.nr og fødselsdato til post@askerfotball.no så kommer det en faktura i posten.

Spørsmål kan også rettes post@askerfotball.no

 
Treningskontingenter for de ulike gruppene varierer i størrelse ut fra omfang på aktivitetene. Denne deles i relativt like rater og faktureres normalt tre ganger pr år (for noen få grupper to ganger). Asker kommunes politikk med dyr baneleie utgjør dessverre en stor kostnad for klubbene. Asker Fotball har i lang tid jobbet for å få endret denne politikken til tilsvarende som det er for andre idretter på andre idrettsanlegg (eksempelvis i idrettshallene...).

LES MER OM ASKER FOTBALL HER

Åpningstider:

Mandag - Fredag 8-16
Lørdag - Søndag 10-14

ASKER FOTBALL

Postadresse: Postboks 92, 1371 ASKER
Epost: post@askerfotball.no
www.askerfotball.no

 

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift