Asker Fotball

Medlemskap

Medlemskap

Asker Fotball Herrer - mer enn en fotballklubb - er et fantastisk fellesskap. Vi er i sannhet "En klubb - mange ansikter". Medlemsskap i et idrettslag er samtidig en forutsetning for å være både aktiv, og meningsbærende i klubben - samtidig som det gir flere fordeler. Her følger informasjon om de ulike medlemsskapene.

En klubb - mange ansikter. (Foto: Espen Hildrup)

Alle spillere i Asker Fotball Herrer må være medlem både i AFH og i Asker Skiklubb. Det siste fordi Asker Skiklubb og Asker Fotball Herrer er en idrettsallianse og i henhold til idrettsbestemmelsene i norsk idrett må man da ha medlemsskap der.

Det gir dog - i tllegg til rett til å delta i konkurranser - flere fordeler, som blant annet rabatter hos flere av våre samarbeidspartnere. Fordeler gir definitivt også medlemsskapet i Asker Fotball Herrer - som for de aktive kommer som en del av kontingenten.

Les om ett av eksemplene påhvordan du sparer penger på medlemsskapet i Asker Fotball her

Herunder finner du informasjon om de ulike medlemsskapene.

 

Medlemsskap i Asker Skiklubb

Alle aktive spillere i Asker Fotball Herrer må - i likhet med alle aktive i Asker Skiklubb-alliansen være medlemmer i ASK.

For ungdom (definert til 13-26 år) koster dette 350 kroner. Dette betales gjennom Asker Skiklubbs hjemmeside.

Er du medlem fra før, logg deg inn på Asker Skiklubbs side og ordne det der.

Er du ikke medlem, se mer informasjon for hvordan du blir det her

Har du spørsmål, kan du også rette de til kontoret@asker-skiklubb.no

 

Spillermedlemsskap i Asker Fotball

Alle spillere i AFH må også være medlem her for å være dekket av alle idrettens regelverk. Vi må også ha dette før vi registrerer spilleren som aktiv og uten det vil man ikke være berettiget spill og blant annet vil ikke forsikringsordninger gjelde. Medlemsskapet er satt til 250 kroner, men dette faktureres som en del av lagenes treningskontingenter. Man blir med andre ord automatisk medlem.

Det samme gjelder SFO/Fotballakademiet, som får medlemsskapet med på månedsfaktura.

Det vil fra 2015 bli delt ut et eget medlemsskort i AFH. Dette vil gi flere gode fordeler, ikke minst ved kjøp av sports-/fotballutstyr på G-sport Asker.

 

Støttemedlemsskap i Asker Fotball Herrer

Vi oppfordrer alle i og rundt klubben og som ikke selv er aktive om å bli (støtte)medlem i Asker Fotball Herrer. Det koster 250 kroner.

Send en mail med navn, adresse - e-postadresse, tlf.nr og fødselsdato til post@askerfotball.no så kommer det en faktura i posten.

Det gir blant annet egne, store rabatter på G-sport Asker å være medlem i Asker Fotball Herrer.

Spørsmål kan også rettes post@askerfotball.no

 
Treningskontingenter for de ulike gruppene varierer i størrelse ut fra omfang på aktivitetene. Denne deles i relativt like rater og faktureres normalt tre ganger pr år (for noen få grupper to ganger). Asker kommunes politikk med dyr baneleie utgjør dessverre en stor kostnad for klubbene. Asker Fotball Herrer har i lang tid jobbet for å få endret denne politikken til tilsvarende som det er for andre idretter på andre idrettsanlegg (eksempelvis i idrettshallene...).

LES MER OM ASKER FOTBALL HERRER HER

ASKER FOTBALL

Postadresse: Postboks 92, 1371 ASKER
Epost: post@askerfotball.no
www.askerfotball.no

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift