Stray Molde spilte mest og Solberg vant mest - 2017 i tall

Sesongstart borte mot opprykksrival Fredrikstad nærmer seg. Da passer det med et tilbakeblikk på 2017-sesongen i tall. Her følger alt du trenger å vite om spilletid og mål.

Takeda og Asker Fotball fornyer avtale om godt lokalt naboskap

Bedriften har uttrykt sin begeistring for at klubben er lokalt forankret, har et tydelig verdisyn og har som mål å skape begeistring og lokal patriotisme. Det harmonerer godt med Takedas verdier, og Asker Fotball er stolte over å videreføre det gode samarbeidet.

Poengdeling i serieåpningen

Asker spilte 1-1 mot Drøbak/Frogn da G16 Interkrets startet sesongen søndag.

Fire uker til sesongstart

Fire treningsuker og to treningskamper gjenstår før Asker tar turen østover til sesongåpning mot Fredrikstad i PostNord-ligaen. Det er en kamp Askers nye midtbanegeneral Patrik Karoliussen ser frem mot.

- Vi fortjente seieren i dag

Asker dominerte banespillet, skapte en rekke gode målsjanser og sikret vinterens første seier. Trener Kevin Nicol mener seieren var fortjent, men synes allikevel at Asker burde vunnet med større margin.

Gjensyn med tidligere klubb for Kevin Nicol

Lørdag ettermiddag kommer Moss på besøk, klubben Asker-treneren spilte for i 2010-sesongen. Les hva han og Knut Ahlander har å si før Askers sjette treningskamp for vinteren.

Har du en konfirmant i hus?

Asker Fotballs samarbeidspartner Dønn Ærlig Catering AS kan levere maten til konfirmantens dag. Klubbens medlemmer får 7% avslag på sine bestillinger.

Seriestart for G16 Interkrets

Som første lag i Asker starter G16 serien søndag ettermiddag når Drøbak/Frogn tar turen til Føyka.

Asker med sterk dobbelsignering!

Etter Kevin Nicols ønske har Asker hentet Behajdin Celina og Cornelius Bencsik - to gode signeringer som komplimenterer en spennende tropp foran 2018-sesongen.

Ut på tur - aldri sur

Gatelaget har akkurat gjennomført en veldig vellykket tur til Pers Hotell i Gol med morsommere aktiviteter og flotte forhold i alpinbakken.

En mer sentrumsnær og tilgjengelig klinikk

I en årrekke har NaprapatGruppen og Asker Sportsklinikk vært en sentral aktør i klubbens satsning. Nå flytter de inn i nyoppussede lokaler for å yte enda mer og bedre for dem som skulle ha behov for det.

Vedeler tilbake i trening

I vinter ble Andreas Vedeler anbefalt å legge opp. Nå er straffespesialisten tilbake i trening.

Nytt styre valgt på Asker Fotballs årsmøte

Det var 30 fremmøtte da Asker Fotball torsdag kveld gjennomførte sitt årsmøte i Sølvrommet på Fotballhuset på Føyka - et årsmøte som kan oppsummeres som meget vellykket.

Bli med på visningstur til Skagahøgdi lørdag 17. mars

Asker Fotball og Stabæk Fotball inviterer i samarbeid med vår samarbeidspartner Skagahøgdi til visningstur til fjells lørdag 17. mars.

Nok et tap i vinterens treningskamper

Trener Kevin Nicol håpet på en seier, og til tross for at dette var en kamp Asker burde vunnet endte det med 0-1 for avdelingsmotstander Alta på Føyka fredag kveld.

- Vi må begynne å vinne fotballkamper

I kveld venter divisjonskollega Alta på motsatt banehalvdel. Og Asker stiller med forsterket tropp, etter at flere spillere er tilbake etter skadeavbrekk.

Besøk våre lagsider

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Referater og kampvideo

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Asker-TV

Skagahøgdi 2017 from SKAGAHØGDI on Vimeo.

 

Hovedsamarbeidspartnere

Støtt oss på kamp

Gullklubben

Sosiale Medier

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift