Asker vant 5-1, men Kevin Nicol ser forbedringspotensiale.

For andre kampen på rad scoret Asker fem mål. Med det sikret de seg sesongens første trepoenger i serien. Nå står Asker med flere poeng etter to runder enn det de hadde etter åtte i fjor. Men Kevin forventer mer.

Nr. 26 - Jacob Øvretveit Tredal

Med Kenneth Udjus og Andreas Vedeler ute med kneskader har nysigneringen voktet Asker-buret de første to kampene denne sesongen. Sammen med de to ønsker Jacob Tredal å ta nye steg og bidra til å holde nullen flest mulig ganger.

Hjemmekamp mot Norges nest beste bortelag i 2017

Søndag ettermiddag spilles sesongens første hjemmekamp i PostNord-ligaen. På motsatt banehalvdel står Mjølner.

Nå er den her - den nye Asker-sangen!

'Våre Største Øyeblikk' er endelig sluppet! Låten, skrevet og produsert av Rolf-Olav Ringkjøb, ligger nå på Spotify, Apple Music og i denne saken.

Nr. 15 - Stian Stray Molde

Ingen spilte flere kamper enn Stian Stray Molde i fjor, hans første sesong som klubbens kaptein, noe som førte han opp på 114 A-lagskamper. Alt det i en alder av 20 år.

Femmålsseier i første runde

Trebackslinje, offensive backer og gjenvinning av ball i gunstige posisjoner resulterte i en komfortabel seier mot Follo i 1. runde i cupen.

Nr. 90 - Balal Arezou

Balal har spilt 132 kamper over to perioder og åtte sesonger. Og han er klubbens eneste spiller med Wikipedia-side på ti(!) språk.

Dobbelt møte med tidligere klubber for Patrik

Først Fredrikstad i serieåpningen. Nå onsdagens cupkamp mot Follo Hva har de to klubbene til felles? Jo, det er Patrik Karoliussens tidligere klubber.

Nr. 11 - Hallvard Håskjold

- Som spiller er Hallvard en liten "potet" som kan gå inn og forsterke oss og øke konkurrnsen på hele midtbanen og begge backposisjonene, sa sportssjef Espen Falck da Håskjold signerte for klubben i 2016. Det har definitivt vist seg å stemme.

Se høydepunktene fra Fredrikstad-kampen

Asker leverte en god serieåpning mot storfavoritt Fredrikstad søndag kveld. Her ser du høydepunktene fra kampen.

Nære poeng mot Fredrikstad

Serieåpningen i Plankebyen foran nesten 5700 tilskuere ble en spennende affære. Og med flere gode muligheter i en sterk andreomgang var man ikke langt unna å ta med seg poeng i en kamp Kevin Nicol omtaler som "en av de mest solide prestasjonene siden jeg kom til Asker".

Nr 23 - Kinni Grewal

Kinni tar fatt på sin tredje sesong i Asker-drakten. Det gjør han sammen med flere spillere han gikk gradene med i Strømsgodset. Se hvem og les mer om Askers nummer 23 - Kinni Grewal!

Nr. 5 - Aaron Jones

Med Aleksander Sollis retur til hjemtraktene var det i vinter behov for å hente ny makker til kaptein Stian Stray Molde. Inn kom en sympatisk engelskmann med erfaring fra England, New Zealand, Sverige og Norge.

- Vi reiser til Fredrikstad, og har alt å vinne

Seriestart. I Fredrikstad. Mye folk på tribunen. Alt press og alles øyne er på vertene. Trener Kevin Nicol ser frem til en stor anledning på Fredrikstad Stadion søndag kveld.

Nr. 20 - Stian Solberg

Stian Solberg er definisjonen på en klubbspiller. I 265 kamper har Stian Solberg løpt, kjempet, skutt, headet, scoret mål og løpt enda litt mer. Nå er den unge veteranen klar for nok en sesong.

Nr. 2 - Max Hallgren

I det han tar fatt på sin sjette sesong er det kun syv spillere i dagens A-lagsstall som har flere kamper for klubben enn Asker-gutt Max Hallgren.

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Referater og kampvideo

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Asker-TV

Skagahøgdi 2017 from SKAGAHØGDI on Vimeo.

 

Hovedsamarbeidspartnere

Støtt oss på kamp

Gullklubben

Sosiale Medier

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift