Bærum-kampen: Klubbenes spillere og bygdenes russ inviteres gratis

Asker mot Bærum betyr alltid spenning og underholdning - og ofte mange mål. Søndag byr vi på gratis inngang for begge klubbenes spillere som kommer i klubboverdel - og for russ som kommer med godt humør...

Asker kommer fra et nytt bortepoeng mot Follo, mens Bærum tapte sin hjemmekamp mot Vålerenga 2 mandag. Sånn sett er søndagens oppgjør viktig for begge lag. Men akkurat det har det vært mang en gang når våre to klubber har møttes.

2016: I fjor handlet det om å kvalifisere til årets spissede PostNord-liga. Det klarte begge lagene - blant annet etter tre poeng hver i de interne møtene. Pussig nok sikret begge lagene definitivt det "halve opprykket" etter at Bærum vant 2-1 i nest siste serierunde. Asker vant våroppgjøret 3-2.

2013: Målrikt har det definitvt også vært tidligere. I 2013 endte kampen på Kadettangen 4-4 (!) etter to sene Asker-scoringer. Det året vant Asker også oppgjøret på Føyka (2-1).

2012: Året før ble det både målrikt og Asker-seier da lagene møttes i cupen. 5-3 vant Asker da, for øvrig i runden før vi slo Stabæk i den neste. 

Kanskje vi skal gjenta det i år - med seier over Bærum først (selv om vi snakker serie), så slå Stabæk i cupen etterpå (25. mai).

2009: Så må vi tilbake til 2010 for å finne nye seriekamper. Høstkampen det året er det eneste (av totalt 15 serie- og cupkamper) på 2000-tallet som har endt målløst. Vårkampen på Føyka vant Asker 3-1, i en sesong vi som kjent rykket opp til Adeccoligaen.

2008: Et dårlig år for Asker i disse kampene. Bærum vant begge oppgjørene, 1-0 på Kadettangen, igjen målrikt og 4-2 på Føyka.

2007: Året før der endte begge oppgjørene pussig nok uavgjort, 2-2.

2001: Så må vi langt tilbake før Asker og Bærum var på samme nivå og i samme avdeling. Det med et godt og målrikt år for Asker, med to seiere - 4-3 på Kadettangen, 2-1 på Føyka.

Totalstatistikken: Dette gir altså totalt 15 møter i offisielle kamper i dette århundre. Og legger vi sammen statistikken, fører Asker denne med 7 seiere, mot Bærums 4. 4 kamper har altså endt uavgjort. Målscore 35-31 - som gir et snitt 4,4 mål.

Det går med andre ord an å tro på ny underholdning søndag.

Og vi håper mange vil ha med seg den. Noen slipper også gratis inn:

  • Askers spillere har sesongkort på klubbens seriekamper. Møt opp i klubbgenser og bidra til festen.
  • I tillegg inviterer vi Bærums yngre spillere - som kommer i klubbgenser - gratis på kamp. 
  • Og i  og med at vi i år møtes 14. mai, ønsker vi å lage dette til en maifest og inviterer russ fra skolene både i Asker og Bærum gratis inn på kampen (så skal det være unødvendig å si at våre kamper selvfølgelig er alkoholfrie arrangement med godt vakthold). Vi håper dere også vil være med og lage en positiv fest.

Det på en søndag der PostNord-ligaen er det høyeste nivået det spilles fotball på i Norge.

Vi sees på Føyka. Søndag 14. mai kl. 18:00

 

 

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Referater og kampvideo

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Asker-TV

Skagahøgdi 2017 from SKAGAHØGDI on Vimeo.

 

Hovedsamarbeidspartnere

Støtt oss på kamp

Gullklubben

Sosiale Medier

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift