Akademipåmelding åpnet - i år også med keeperakademi med Kenneth Udjus

Parallelt med fotballskolen i uke 33, arrangerer Asker hvert år fotballakademi. I år med eget opplegg for keeperne, ledet av meritterte Kenneth Udjus.

Udjus har stått i mål for Brann, Sogndal, Lillestrøm og IFK Norrköping. I 2012 ble han kåret til årets keeper i Tippeligaen. Nå er hen keeper i Asker - og klar for å øse av sin enorme rutine og kompetanse.

Derfor er det en stor glede å kunne invitere til eget Keeperakademi i uke 33 - i regi av Kenneth Udjus.

Det vil bli arrangert parallelt med det årlige Fotballakademiet oppe på Borgen. Her får spillere fra 11-14 år et spisset tilbud med gode instruktører, gode medspillere og alltid med litt ekstra impulser.

Sander Berge har besøkt akademiet de to siste årene, i 2015 rett etter overgangen fra Asker til Vålerenga. I fjor som Årets Talent i Tippeligaen. Og nå er 19-åringen svært sentral på belgiske Genk som nylig spilte kvartfinale i Europaligaen med Sander på midten. Storspillet har gitt A-landslagsdebut og linker til enda større klubber i Europa - som ryktene om en 140-millioners overgang til Monaco.

- Det er jo ikke lenge siden jeg var med på fotballskole og fotballakademi i Asker selv. Jeg husker hvor stas det var å få besøk av toppspillere da, fortalte Sander om hvorfor han tok turen til Borgen i fjor.

Og hvem vet, kanskje er det en kommende stjerne eller to også blant de som melder seg på i år også?

Det vil bli besøk av en profil (eller to) på årets akademi også. Men i og med at Sander på denne tiden forbereder seg til ny sesong ute i Europa, kan det hende han må melde forfall denne gang.

- Da får vi tak i en annen som kan fortelle om sin karriere, sier akademiansvarlig Ole Petter Engebretsen.

Og i tillegg til altså Kenneth Udjus være der hele uka og kan øse av sine erfaringer som toppspiller i Norge og Sverige. 

Det i en uke der det aller meste foregår på Borgen. Dog med en dags unntak - turen til fotballgolfen ved Liertoppen har alltid vært et populært innslag.

Men det er på Borgens kunstgress akademiet har sin base (mens fotballskolen holder til på Føyka). På Borgen har man også gode lokaler til både bespisning og foredrag inne på skolen. Og et velfundert opplegg ledet av Askers rutinerte spillerutvikler (og tidligere Sander-trener) Ole Petter Engebretsen - som har med seg solide instruktører til å lede akademigruppene.

Det vil bli egne både jente- og guttegrupper.

Kenneth Udjus (nummer fire fra venstre) er med og hjelper keepere i klubben allerede. Nå kan alle fra 11 til 14 år få en superuke sammen med den meritterte keeperen.

Og så blir det altså i år et nytt og - vil vi tro - meget attraktivt tilbud. Kenneth Udjus' keeperakademi betyr en enestående mulighet for alle keeperinteresserte fra 11-14 år (født 2003-2006) til å lære masse og bli superinspirert av en av de mest meritterte keeperne i norsk fotball de siste 10 årene.

Det er begrenset antall plasser både på ordinært akademi og på keeperakademi - så vær rask med å melde deg på.

FotballAkademiet er altså for jenter og gutter 11 - 14 år som er:

  • Interessert og motivert for litt mer fotball enn gjennomsnittet
  • Treningsvillige
  • Har et ønske om å utvikle seg
  • Få ekstra fotballtrening med andre ivrige på samme alder

Asker Fotball har lang erfaring med å planlegge og ararngere akademier både gjennom året og i intensive og  morsomme sommerferieuker.

Alder: 11 - 14 år (født 03/04/05/06)

  • Sted: Borgen i Asker
  • Dato: Uke 33, dvs 14. - 17. august
  • Tid: Kl. 09:00 - 15:00
  • Pris: kr 2100
  • Prisen inkluderer: Mat, drikke, fotball, t-skjorte og drikkeflaske - samt et utviklet fotballtilbud.

Til informasjon: Nivået på fotballakademiet - både fysisk og fotballmessig - er noe høyere enn på fotballskolen. Jenter og gutter har delvis separate opplegg, delvis noe felles. Det vil være instruktører og hovedansvarlige som er blant Asker Fotballs mest rutinerte trenere, herunder personer fra A-laget.

Hovedansvarlig for det sportslige blir Asker Fotballs spillerutvikler Ole Petter Engebretsen.

OBS! Det er begrenset antall plasser både på ordinært akademi og på keeperakademi - så vær rask med å melde deg på.

For spørsmål, annet, kontakt ansvarlig på fotballakademiet, Ole Petter Engebretsen på ole-petter.engebretsen@askerfotball.no

På årets fotballskoler, der påmeldingene har vært åpne en stund, meldes det altså på i rekordfart.

Det er plasser igjen både i uke 26 og 33, men litt imot tidligere år har påmeldingene til spesielt den siste uka virkelig sust unna. Det er i skrivende stund 260 påmeldte allerede - så her blir det moro.

Les mer om fotballskolene her.

Spørsmål til fotballskolen eller annet rettes til prosjektleder Kjersti Thun, fotballskole@askerfotball.no

Velkommen!

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Referater og kampvideo

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Asker-TV

Skagahøgdi 2017 from SKAGAHØGDI on Vimeo.

 

Hovedsamarbeidspartnere

Støtt oss på kamp

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift