NRK fulgte Kevin hele Bærum-kampen

Han gikk med mikrofon på seg hele kampen og NRK brukte tid på Føyka i går - bare minutter etter at kampen var blåst av så man resultatet på Sportsrevyen.

NRK ville kjenne på nerven når "vest" møtte "vest" på Føyka søndag. Og var i kamera i garderoben, hadde mikrofon på begge trenerne og laget noen "innside-minutter" av duellen mellom Asker og Bærum - eller mellom Skottland og England om du vil.

For Bærums trener Luke Torjussen er som kjent også britisk. Slik vår skotske trenerduo Kevin Nicol og Ian Murray er det.

Klikk deg inn på Sportsrevyen her og gå inn etter 14 minutter og 10 sekunder - så får du reportasjen som avsluttes med følgende replikk fra Torjussen da han takket Nicol for kampen:

"You deserved to win".

Kevin Nicol var på ingen måte uenig i det, men "we could have lost it" var hans naturlige svar etter at Bærum ledet 2-1 kort før slutt. Men Asker trøkket på for både 2-2 og et mulig vinnermål etterpå. Kevins engasjement sees da også tydelig da Asker utlignet - da handlet det ikke om å juble for ett poeng, men forte seg og jakte seier...

Les vår reportasje om kampen her

Kampen ble som vanlig også streamet på Amedias nett. Høydepunkt fra den sendingen kommer på askerfotball.no straks det er klart fra deres side.

Kevin Nicol fikk på seg mikrofon som han gikk med under hele kampen.

NRKs kameraer fulgte trenerne Kevin Nicol og Luke Torjussen tett.

Det er ikke ofte Kevin Nicol sitter under kampene. Men selv da er engasjementet stort...

 Klikk deg inn på Sportsrevyen her og gå inn etter 14 minutter og 10 sekunder 

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Referater og kampvideo

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Asker-TV

Skagahøgdi 2017 from SKAGAHØGDI on Vimeo.

 

Hovedsamarbeidspartnere

Støtt oss på kamp

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift