For en deilig seiersrekke

Knallhard jobbing har snudd Asker fra tabellbunn til et av de store formlagene i PostNord-ligaen. Mot Finnsnes tok laget sin tredje strake 1-0-seier.

Det etter at Marcus Mehnert avgjorde få minutter før slutt av nok et spennende oppgjør - der Finnsnes skapte noen farligheter på corner og Asker hadde flere store sjanser og fikk en ball reddet på streken i hver omgang, før Alagie Sanyang spilte Mehnert gjennom og alene med keeper sikret Asker-spissen lagets tredje strake.

Det mot et Finnsnes som var tippet høyt oppe på tabellen, men som nå befinner seg helt nederst etter lagets sjette strake ettmålstap!

Asker slet også med å avgjøre kampene i mai - som ga utrolige femstrake uavgjorte kamper. Men nå har laget lagt inn en ny 

Der Asker slet med å vippe uavgjort til seier i mai, har alt snudd i løpet av halvannen uke. Først 1-0 over Vålerenga 2, så 1-0 over Brumunddal og så 1-0 over Finnsnes.

Nå bør folket utsette sommerferien og ta turen til Føyka kommende lørdag. Da venter Grorud - en kamp som kan løfte Asker opp i ryggen på tredjeplassen nettopp Grorud nå har.

Dermed kan Asker gå i ferie med veldig gode muligheter foran høstsesongen.

Se tabellen etter 11 serierunder her

Samtidig er det ingen lette kamper i denne avdelingen, og Asker visste oppgjøret i Troms ville bli utfordrende. Finnsnes har et veldig solid lag, og oppgjøret bar da også preg av det. Men som i de foregående kampene, leverte Asker en kanonsterk laginnsats.

Finnsnes skapte et par farligheter på corner tidlig i oppgjøret - den ene spratt på oversiden av tverrliggeren. Men selv den gang virket det som Kenneth Udjus hadde kontroll - som han hadde på hjemmelagets øvrige forsøk utover i kampen.

Da ble det enda farligere i andre enden av banen. Først kom Nicklas Raaholt opp på høyresiden og innlegget hans slo via en spiller og under keeper før den ble reddet på streken. Enda nærmere var Tomasz Sokolowski i andre omgang, da en heading traff på innsiden av stolpen og spratt ned på streken - uten at linjemannen markerte for scoring.

Det gjorde han imidlertid litt senere - da Asker dro opp i midten, Alagie Sanyang sendte Mehnert gjennom og alene med keeper scoret 19-åringen sitt femte mål for sesongen (tre i serien).

Se høydepunktene fra kampen om igjen her:

Det ga lagets tredje strake trepoenger og en ubeseiret rekke på åtte seriekamper. Asker har faktisk ikke tapt siden april.

Og seieren mot Finnsnes var nok til å befeste Askers nyvunnede posisjon midt på tabellen. Der avstanden fremover blir stadig kortere. Og mulighetene til en spennende høstsesong allerede er sikret.

Men før den begyner tar du turen til Føyka lørdag 1. juli kl 16.00 og Asker - Grorud.

FINNSNES - ASKER 0-1 (0-0)

Fotball, PostNord-ligaen avd 1:

Mål: 0-1 (86. min.) Marcus Mehnert

Asker: Kenneth Udjus - Nicklas Raaholt, Aleksander Solli, Stian Stray Molde, Mads Lyngen - Hallvard Håskjold (67. min. Marcus Mehnert), Even Bydal, Tomasz Sokolowski, Behajdin celina, Magnus Moldjord (46. min. Alagie Sanyang), Demba Traore

Dommer: Sebastian Mikalsen, Spydeberg

Gult kort: Stian Stray Molde, Asker, Markus Hellfjord Rolandsen, Andreas Løvland og Sander Birkeland, Finnsnes

Tilskuere: 106 i Finnsnes Idrettspark

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Referater og kampvideo

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Asker-TV

Skagahøgdi 2017 from SKAGAHØGDI on Vimeo.

 

Hovedsamarbeidspartnere

Støtt oss på kamp

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift