Vajebah til IFK Göteborg

Vajebah Sakor er klar for IFK Göteborg. Asker-gutten går på lån fra Juventus til den svenske toppklubben.

Det bekreftes også på IFKs egen hjemmeside.

Vajebah så lørdag sine gamle lagkamerater i bortekampen mot Kjelsås, og har fulgt flere av Askers kamper i sommerpausen. Men nå blir det tur til Gøteborg og spill for storklubben IFK for 21-åringen - der han møtte på sin første trening i ettermiddag.

Vajebah ble tidenes yngste spiller i norsk toppfotball, da han debuterte for Askers A-lag i daværende Adeccoligaen i 2011, kort tid etter at han fyllte 15 år og således hadde lov til å spille på det nivået. To år senere ble han som kjent solgt til Juventus, som fortsatt eier Asker-guttens signatur. Men nå sendes han på et nytt utlån fra Torino-klubben. Sist sesong var han i nederlandske Willem II, mens han før det som kjent var i Vålerenga - der han sammen med Sander Berge utgjorde halve midtbanen til Oslo-klubben.

Nå blir det IFK, en klubb som har to nordmenn i stallen fra før - i Thomas Rogne og Mikkel Diskerud. 

- En storvuxen (185 cm och 83 kilo) hårt arbetande mittfältare som i många år betraktats som en av de största talangerna i norsk fotboll. Vi har följt honom en längre tid och inte minst vid utlåningen til Vålerenga, sier sportssjef Mats Gren til klubbens hjemmeside.

Han regner med at Vajebah blir spilleklar allerede til søndagens kamp mot IFK Norrköping.

Som yngre spilte Vajebah på samme Asker-årgang som spillere som blant annet Max Hallgren, Stian Stray Molde, Petter Svensson (bror), Andreas Vedeler og Sander Berge.

Vi ønsker Vajebah lykke til...

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Referater og kampvideo

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Asker-TV

Skagahøgdi 2017 from SKAGAHØGDI on Vimeo.

 

Hovedsamarbeidspartnere

Støtt oss på kamp

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift