Max tilbake i Asker

Etter ett år med politihøgskolestudier i Bodø er Max Hallgren tilbake. Nå har han signert ny kontrakt med moderklubben.

Max Hallgren tilhører Askers meritterte 1995-årgang, og spilte som ung på et meget sterkt Asker-lag med 95- og 96-gutter + en 98-gutt (Sander Berge). Vajebah Sakor (nå IFK), Stian Stary Molde, Andreas Vedeler og Petter Svensson er andre som var med på det som var ett av Norges beste lag i 95-klassen.

Men Max har, i likhet med mange av de andre nevnte, også markert seg solid på seniornivå. Han står med 46 A-kamper for Asker, hvorav 14 i sesongen i fjor. Det siste betyr at han var en av de mestspillende i fjorårssesongen inntil han reiste til Bodø for et snaut år siden. 

Nå har han vært et år nordpå med studier på Politihøgskolen der. Nå har han fått praksis ved politistasjonen i Sandvika, perfekt for en retur som fotballspiller på Føyka. Og etter å ha trent med laget en stund, har Max mer enn overbevist om at han jobber godt for å finne godformen. Han var i troppen også i kampen mot Kjelsås sist lørdag, men det er først nå han har signert ny kontrakt med klubben.

- Max er en vaskeekte Asker-gutt, som har gått gradene i klubben, og som har vist tidligere at har nivået inne for å gjøre god jobb i 2. divisjon, sier Espen Falck.
 
- Vi er glade for å ha Max tilbake, og gleder oss til å få solide bidrag fra den solide midtstopperen, fortsetter sportssjefen. 
 
Det gir Asker flere valgmuligheter foran toppkampen mot HamKam søndag. Serielederen står uten poengtap på Briskeby, men et Asker-lag i form - og som er ubeseiret på bortebane - har planer om å gjøre noe med det.
 
P.S.: Søndagens motstander har også styrket seg den siste uka. Der rutinerte dansken Jacob Egeris kom fra Vejle den siste uka. Du kan se HamKam - Asker på Briskeby kl 18.00 eller på stream på en av Amedias aviser. 

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Referater og kampvideo

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Asker-TV

Skagahøgdi 2017 from SKAGAHØGDI on Vimeo.

 

Hovedsamarbeidspartnere

Støtt oss på kamp

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift