Kenneth Udjus blir med i to nye år - som mer enn spiller

Kenneth Udjus trives så godt i Asker at han gjerne ville avklare nye år allerede nå. Og nå får han også flere roller i klubben.

Kalenderen hadde såvidt tikket inn i august da Kenneth Udjus og Asker Fotball ble enige om en ny avtale - som gjelder ut 2019. Det er en avtale han var svært lysten på selv, og som ble undertegnet "tidlig" både fordi keeperen og personen Udjus har funnet seg til rette på Føyka. For Kenneth som har funnet god-formen igjen fra sine mange år i toppen av norsk fotball, noe som har gjort at han har spilt på seg interesse fra høyere nivå. Det gjorde at han selv således ville avklare sin egen situasjon alt nå. Og det hadde Asker Fotball lite imot. 
 
- Kenneth selv er svært glad for å bli værende i klubben, som han fort følte seg hjemme i. Og han er også en person vi på Føyka umiddelbart ble glad i, sier en fornøyd sportssjef Espen Falck.
 
Han - og klubben - er ekstra fornøyd med å kunne få med Kenneth i flere oppgaver utover det å stå i mål når den nye kontrakten trer i kraft fra nyttår.
- Med oppgaver utover det å bare være keeper, kommer Kenneth til å få en sentral rolle i klubben i årene som kommer, understreker Falck.
 
For Kenneth skal nemlig også jobbe med spillerutvikling (keepere), samfunnsprosjekter og noen markedsoppgaver.
 
- Han skal fortsette å jobbe med klubbens keepere - også mer enn hva som har vært mulig i år. Og han skal eksempelvis bidra på fotballskoleaktiviteter, begynner sportssjefen.
 
Med en av de mest meritterte og erfarne keeperne i landet i klubben, er det naturlig å ha ambisjoner om at Asker kan bli en foregangsklubb på keepersiden der Udjus fort blir arkitekten bak en plan som gjør det positivt å være og attraktivt å satse for unge keepere i regionen.
 
Samtidig er det flere oppgaver som kommer til å stå på Udjus sin arbeidsliste. 
 
- Kenneth kommer også til å være invovlert i klubbens suksessrike samfunnssatsning - både rundt men ikke minst ute på feltet med våre gode prosjekter, forteller Falck. 
 
- I tillegg er det meningen at Udjus vil bli brukt også inn mot markedsarbeidet. Den blide sørlendingen har et vinnende vesen og er en mann med et godt navn og lang fotballerfaring, noe som gjør at klubben ønsker å spille på hans strenger også her, fortsetter Espen Falck.
 
Samtidig er det ingen tvil om at klubben med dette vil fortsette å ha et usedvanlig godt keeperteam på A-laget. I år har han og Andreas Vedeler utfyllt hverandre og levert varene - og de har blant annet begge etter hvert blitt en mare for motstandernes straffeskyttere.
 
- Med Kenneth med videre kommer Asker til å ha en av divisjonens beste keepere, og i tospann med Andreas Vedeler kommer vi til å ha det beste keeperparet i PostNord-ligaen, påstår Espen Falck.
 
- Og med denne signeringen kan trener Kevin Nicol også være trygg på at vi har fått på plass en viktig brikke, ikke bare for høsten, men også inn i neste års satsning, avslutter Falck.
 
På bildet står Udjus sammen med trenerteamet Kevin Nicol og Ian Murray. 
 

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Referater og kampvideo

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Asker-TV

Skagahøgdi 2017 from SKAGAHØGDI on Vimeo.

 

Hovedsamarbeidspartnere

Støtt oss på kamp

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift