Solli tilbake mot Raufoss

Aleksander Solli har stått over Askers to første kamper etter sommerpausen. Nå er midtstopperen skadefri og klar for lørdagens møte med Raufoss.

Nettopp Raufoss var som kjent Sollis forrige "fotballadresse". Midtstopperen, som blant annet også har en fortid i Fyllingen, Løv-Ham, Vålerenga, Hønefoss og Viking, kom til Asker fra Raufoss i fjor sommer.

Da ble han svært avgjørende for Askers "halve opprykk" gjennom kvalifisering til den spissede PostNord-ligaen. Og i år ble samarbeidet forlenget med en Solli, som spilte strålende i Askers solide seiersrekke rett før ferien. Men 27-åringen har slitt med en mindre skade etter sommerpausen, og var ikke med verken mot Kjelsås eller HamKam. 

Lørdag er han tilbake - og klar for å stoppe hardtsatsende Raufoss. 

Det motsatte oppgjøres mellom lagene i vår, endte målløst - i en kamp Asker var gode og nærmest seieren. Men Raufoss, som var i OBOS-ligaen (med Solli på laget) så sent som i fjor, har store ambisjoner og jobber hardt for å komme tilbake dit. Laget ligge ri øyeblikket på 4. plass i PostNord-ligaens avdeling 1 - fem poeng foran Asker. Den siste uken har de hentet Stabæk-talentet Oskar Løken (sønn av Karl-Petter Løken) og Sogndal-eide Mathias Flo (sønn av Jarle Flo).

De møter altså et Asker som er i bra form. 1-2 borte mot serieleder HamKam endrer ikke på det for et lag som stod med 10 strake kamper uten tap før Hamar-turen. 

Kenneth Udjus forlenget kontrakten med Asker

Nå soner Halvard Håskjold (tre gule kort) og Alagie Sanyang (utvist mto Kjelsås) karantene. Kinni Grewal og Mads Lyngen er fortsatt ute med skader, mens altså Aleksander Solli returnerer til laget og en ellers kampklar tropp - der Stian Solberg jo spilte fra start for første gang i år forrige helg.

SE ASKER - RAUFOSS LØRDAG 5. AUGUST KL. 16:00 

 

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Referater og kampvideo

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Asker-TV

Skagahøgdi 2017 from SKAGAHØGDI on Vimeo.

 

Hovedsamarbeidspartnere

Støtt oss på kamp

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift