- Hver kamp er som en cupfinale

Fire kamper, fire cupfinaler. Det er status når det er tolv poeng og en kvalikkplass å spille om i sesongavslutningen. Første hinder: Brumunddal på bortebane lørdag ettermiddag.

Med fire kamper igjen av årets sesong skiller det kun fem poeng mellom andreplasserte Alta (45 poeng), tredjeplasserte Raufoss (40 poeng) og fjerdeplasserte Asker (40 poeng). Med 12 poeng å spille for kan alt skje i kampen om den viktige andreplassen som gir kvalifiseringsspill til neste sesongs utgave av Obosligaen. 

Man trenger med andre ord ikke å være en rakettforsker for å forstå at lørdagens oppgjør borte mot Brumunddal er av det viktige slaget. Og oppgjøret er viktig for begge klubber. For mens Asker er avhengig av tre poeng for å henge med i kampen om kvalikkplass, må Brumunddal klinke til med seier skal det være håp i hengende snøre. 

- Nå er det cupfinale-tendenser i sesongens siste fire kamper. Hver kamp er som en cupfinale for oss fremover. Teorien er på vår side, selv om vi vet det blir en tøff reise, sier sportssjef Espen Falck.

- Men vi er klare til å gjøre vår del av jobben, nemlig vinne de kampene som er igjen. Vi laster opp med en god tropp nordover til Brumunddal, og stemningen blant gutta er god. Det er disse høstkampene som er morsomme å spille, med litt dalende temperaturer og stigende puls og nerve. Vi er klar, melder Espen Falck inn mot lørdagens oppgjør. 

En annen mann som er klar til kamp og innsats mot Brumunddal og videre utover høsten er Nicklas Raaholt, som forrige helg rundet 100 kamper i Asker-drakten. 

- Det er fire tøffe kamper igjen, men vi tar dem en om gangen. Skal vi ha sjans på andreplassen må Alta og Raufoss avgi poeng, men i første omgang må vi konsentrere oss om oss selv og gjøre jobben vår. Og det er å kjempe på og vinne våre kommende kamper, utdyper Askers høyreback. 

Mer jubel lørdag ettermiddag? Her jubles det for scoring mot Brumunddal i det motsatte oppgjøret tidligere i år. 

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Referater og kampvideo

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Asker-TV

Skagahøgdi 2017 from SKAGAHØGDI on Vimeo.

 

Hovedsamarbeidspartnere

Støtt oss på kamp

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift