Årets utviklingsspiller

Høstferien markerte slutten på tiden på Asker Fotballs akademi for spillerne i 2005-årgangen, I den anledning kårer klubben 'Årets utviklingsspiller'.

Høstferien markerte slutten på tiden på Asker Fotballs akademi for spillerne i 2005-årgangen. Disse spillerne går nå over til ungdomsavdelingen og vil danne G13-lagene våre til neste år. 

Vi i Asker Fotball ønsker å markere slutten på akademi-perioden ved å kåre "Årets utviklingsspiller". Vi ønsket å finne den spilleren som vi synes har hatt størst fremgang og utvikling som fotballspiller så vel som person over disse to årene. Utvikling går ikke kun på ferdigheter med ball, men også på holdninger og innstilling. 

2005-guttene og jentene har trent to-tre økter hver uke gjennom disse årene. I tillegg har de spilt kamper og trent én økt per uke med akademilaget sitt. I år har våre akademilag deltatt i 2. divisjon i G13-klassen, altså har jentene og guttene spilt ett år over. 

På grunnlag av dette har vi en fin oversikt over den spilleren som vi synes hat hatt den beste utviklingen. Dette var definitivt ikke et enkelt valg, ettersom mange spillere har vist en god utvikling og bidratt mye. Men valget falt til slutt på: 

"Årets utviklingsspiller" på Asker Fotball Akademiet 2017: FABIAN KIBSGAARD-PETERSEN.

Fabian var ikke av de som hadde kommet lengst da han begynte på akademiet vårt i 2016. Over de to årene har han vist en fremragende holdning til sin idrett ved å legge 'sjelen sin' i øvelser på trening og ved å være en fin lagspiller i kamp. Han har utviklet seg til å bli en viktig støttespiller på sitt akademilag, og vil definitivt kunne bli det samme på neste års G13-lag. Gratulerer! 

Ole-Petter Engebretsen, Sportslig leder Akademiet. 

 

 

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Referater og kampvideo

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Asker-TV

Skagahøgdi 2017 from SKAGAHØGDI on Vimeo.

 

Hovedsamarbeidspartnere

Støtt oss på kamp

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift