- Vi ønsker å avslutte sesongen med stil

I forkant av lørdagens sesongavslutning har vi tatt en prat med kaptein Stian Stray Molde, høyreback Nicklas Raaholt og toppscorer Marcus Mehnert om sesongen som har vært, og om den kommende Kjelsås-kampen.

Berg-og-dal-bane

- Sesongen i år har vært litt opp og ned. Vi startet veldig dårlig med en rekke uavgjort, og et par tap. Men vi klarte å kjempe oss tilbake med en solid rekke med seiere, oppsummerer Stian Stray Molde.

- At vi i de siste kampene ikke har klart å opprettholde den formen er selvfølgelig svært skuffende. Særlig med tanke på at resultatene har gått akkurat slik som vi hadde håpet i de andre oppgjørene, sier Asker-kapteinen, og sikter med det til Alta og Raufoss sine poengtap i de siste rundene. 

- Uansett, vi må gjøre jobben vår. Vi går inn i siste kampen der kun seier er godt nok. Og vi ønsker å avslutte sesongen med stil. Det er fortsatt en ørliten mulighet får å klare andreplassen. Denne lørdagen skal vi i alle fall gjøre vårt, og så får vi be til høyere makter om at resultatene nok en gang går vår vei i de andre kampene. 


Kaptein Stian Stray Molde klar til dyst på lørdag, og ønsker å avslutte sesongen med stil. Her fra det motsatte oppgjøret mot Kjelsås tidligere i år. 

- Vi skal gjøre jobben vår, først og fremst.

At det har vært mange oppturer og noen skuffelser er Nicklas Raaholt enig i. Skuffet er han over starten av sesongen og det uforløste som fulgte laget de første månedene. Men han er ditto fornøyd og tilfreds med Askers form gjennom sensommeren. 


Spilleren med nummer 45 på ryggen forteller om en sesong med både oppturer og nedturer. 

- Jeg synes det var imponerende av oss å snu situasjonen vi var i etter de åtte første kampene. Da er det synd at vi ikke har tatt vare på sjansene vi fikk til å ha alt i egne hender nå mot slutten av sesongen, forteller en høyreback som er veldig klar for kamp på lørdag. 

- Vi skal avslutte med stil mot et lag vi dominerte mot på bortebane, og helt klart burde tatt tre poeng mot. Sannsynligheten for å ta kvalikplassen er ikke veldig stor siden vi er avhengig av to andre resultater. Men når det er sagt: vi må uansett gjøre jobben vår og se hvor langt det holder, legger Raaholt til. 

Mehnert maner til folkefest

For motivasjon og vilje er det ikke mangel på. Sulten på å slå tilbake og ta tre poeng på lørdag er stor. Og skal det bli seier på lørdag er A-lags gutta helt avhengig av god støtte og mye liv på tribunen. På sesongens siste kamp håper et samlet A-lag på folkefest. 

- Om vi kunne laget folkefest i årets siste seriekamp hadde vært helt fantastisk, både på banen og på tribunen. Supporterne er viktigere for oss enn det de selv kanskje tror. Jeg synes absolutt alle som har et svart og hvitt hjerte skal komme og støtte oss, så gir vi alt på banen, utdyper Askers toppscorer Marcus Mehnert


Askers toppscorer håper på stort oppmøte og god stemning i sesongens siste kamp. Her fra bortekampen mot Kjelsås tidligere i år.

Med det oppfordrer vi store og små til å stille opp på lørdag, og heie på A-lags gutta for siste gang i år. Avspark er klokken 13:00. Vi sees der! 
 

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Referater og kampvideo

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Asker-TV

Skagahøgdi 2017 from SKAGAHØGDI on Vimeo.

 

Hovedsamarbeidspartnere

Støtt oss på kamp

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift