Espen Falck takker av som sportssjef i Asker Fotball

Etter seks år i rollen som sportssjef i Asker Fotball informerte Espen Falck ledelsen i forrige uke om at tiden nå er kommet for å takke av.

Etter seks år i rollen som sportssjef i Asker Fotball informerte Espen ledelsen i forrige uke om at tiden nå er kommet for å takke av. Grunnet utvidede og omfattende oppgaver i Profil Design Norge, hvor Falck er partner, ønsker den tidligere sportssjefen nå å ha fullt fokus ett sted. For med de mange spennende prosessene som klubben nå står over kreves det energi og fokus, noe Espen fant vanskelig å kombinere med fullt virke fra sitt kontor på Hvalstad. 

Espen er en ekte Asker-gutt som gikk gradene i klubben fra gutteavdelingen til A-laget og var med på den berømte kvalikkampen mot Strindheim på Føyka i 1999. Espen Falck er med sine 238 kamper den med nest flest obligatoriske kamper (cup og serie) de siste 50 årene, etter Stian Solberg. Askers nåværende sportssjef har bare fem mann foran seg på klubbens adelskalender, og fire av dem (Johnny Orre, Willy Fossli, Kjell Kristiansen og Thorbjørn Hansen) spilte på storlaget som dominerte i toppen av norsk fotball på 1950-tallet. I løpet av karrieren ble det toppfotball i Strømsgodset på begynnelsen av 2000-tallet, og en kort tur innom de gule på Kadettangen. Høsten 2011 kom Espen inn som sportssjef i Asker Fotball, og siden har han jobbet med og rundt A-laget og spillerlogistikken som hører med. 

Selv sier Espen at det er vemodig og kjedelig å forlate Asker i en spennende periode, men at hverdagen og totalen til slutt tilsa at det får være greit for denne gang. For selv om han ikke skal være hands-on på fotballen i hverdagen, kommer Espen til å følge godt med i tiden som kommer, og ser frem til en spennende sesong hvor klubben skal igjennom tøffe, men morsomme kamper. 

Espen har nedlagt et betydelig arbeid i Asker Fotball over flere år, og har med sin kompetanse, arbeidskapasitet og joviale væremåte vært særdeles viktig i jobben med å gjøre Asker Fotball til en klubb å regne med i Fotball-Norge. I tiden fremover vil Espen være tilgjengelig for innspill, råd og kompetanseoverføring inntil klubben modellerer seg for veien videre. 

Vi takker Espen så mye med alt han har gjort i og for Asker Fotball, og ønsker han lykke til videre. 

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Referater og kampvideo

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Asker-TV

Skagahøgdi 2017 from SKAGAHØGDI on Vimeo.

 

Hovedsamarbeidspartnere

Støtt oss på kamp

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift