Even Bydal klar for Kongsvinger

Asker Fotball og Kongsvinger er enig om overgang for Even Bydal. Overgangen er nok en bekreftelse på hvordan talenter vokser frem i Asker.

I dag tok Even Bydal turen nordover til de dype skoger i Kongsvinger for å signere kontrakt og dermed ferdigstille overgang til Kongsvinger. 

- Vi i Asker Fotball er stolte over å få frem og utvikle spillere som har stort potensial og høyere nivå inne, sier Askers sportssjef Espen Falck. 

- Vi takker Even for gode bidrag hos oss, og ønsker han all hell og lykke i ny klubb, legger Falck til. 

Nylig var Bydal på tur over til Skottland for prøvespill hos Hibernian. Her gjorde han sine saker såpass bra at det var konkret interesse for overgang, men det ble ingen avklaring innen rimelig tid. Valget på KIL var av den grunn tryggere når alt ble veid opp og vurdert til syvende sist. 

Even er født i 1997, og ruver kanskje ikke mest i høyden. Men i pondus, kvalitet og ferdighet har han forlengst inntatt en sentral posisjon på Askers A-lag. Han ble tatt opp i A-stallen foran 2015-sesongen, og de siste tre sesongene har han vært en av Asker-trener Kevin Nicols mest betrodde menn, og styrt Askers midtbane sammen med tolv år eldre Tomasz Sokolowski. 

Selv hadde hovedpersonen dette å si om sin tid i Asker, og om overgangen til Kongsvinger:
- Jeg har hatt fire flotte år i Asker, tre av dem på A-laget. Jeg føler jeg har utviklet meg mye som både spiller og person i Asker Fotball, mye takket være spillerne og Kevin. Fra første dag har jeg blitt tatt godt imot og det har bidratt til trygge omgivelser og en fin læringsplattform. 
Det er en veldig flott gruppe mennesker i garderoben, og det legger grunnlaget for utvikling. 

- Det er takket være dem at jeg nå får muligheten på et høyee nivå. Så jeg vil takke alle som har bidratt i og rundt Asker Fotball, alt fra spillere og trenere til materialforvaltere og frivillige. 

 

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Referater og kampvideo

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Asker-TV

Skagahøgdi 2017 from SKAGAHØGDI on Vimeo.

 

Hovedsamarbeidspartnere

Støtt oss på kamp

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift