Gjør comeback som sportssjef i Asker - helt gratis

Rollene er byttet om når Hans Knutsen gjør comeback som Askers sportssjef, syv år etter at Espen Falck overtok for han.

Ringen er sluttet etter at Hans Knutsen tar over stafettpinnen fra Espen Falck og gjør comeback som Askers sportssjef. For det var Espen Falck som overtok for førstnevnte tilbake i 2011

Rett før jul takket Espen Falck av som sportssjef i Asker Fotball. Nå venter fullt fokus i hans rolle som daglig leder i Profil Design, men Espen vil være med videre som sportslig koordinator og sparringspartner til Hans Knutsen, også det ulønnet. Klubben har dermed fått på plass et råsterkt sportslig apparat rundt A-laget før den kommende sesongen.

I Hans Knutsen får Asker Fotball en klubbmann, og erfaring og kunnskap i bøtter og spann - og han tiltrer stillingen attpåtil uten lønn. Fremover vil Hans kombinere jobben som trenerutvikler i Norges Fotballforbund med nye oppgaver på Føyka sammen med trenerduoen Kevin Nicol og Ian Murray. To år er gått siden det var Hans som var Asker-trener Kevin Nicols assistenttrener. 

- Dette er en utfordring jeg virkelig brenner for, sier påtroppende sportssjef Hans Knutsen, og legger til at han tenker utvikling av spillere så vel som utvikling av klubb:

- Vi har alt rigget og mye er tilrettelagt for videre suksess. Her i Asker er det mye potensiale, og jeg er veldig motivert. 

- Motivet er å skape noe for hele bygda, samt å legge forholdene tilrette for toppfotball her i Asker. For publikumspotensialet, nedslagsfeltet og de sportslige mulighetene er store, og vi har et veldig godt utgangspunkt på trener- og spillersiden. Nå skal vi forsøke og løfte Asker enda høyere, føyer Hans til. 


Asker-trener Kevin Nicol avbildet med Espen Falck og Hans Knutsen i 2015. 

Et kupp for Asker
Både i Fotball-Norge og på Føyka er Hans Knutsen et kjent fotballnavn. Som trener på høyt nivå over mange år og med en tung CV, deriblant som assistenttrener for damelandslaget og Eliteserie-trener i Lyn med Espen Olafsen, har Asker Fotball nå ansatt en klubbmann med erfaring fra et nivå som man har et uttalt mål om å nå på sikt.

I løpet av nittitallet trente Hans Knutsen Eik Tønsberg og våre gule naboer på Kadettangen før han var med på å bygge opp NTG-Fotball. Deretter bar det østover til Japan, hvor han med Nikko vant både serie og cup. Siden har Askers nye sportssjef vært blant annet regionsansvarlig og treneransvarlig i NFF til ulike tider, Lyn-, Follo-, og Kongsvinger-trener, assistent på damelandslaget, og også sportssjef før Espen Falck overtok i 2011. 

At klubben får på plass en erfaren herremann er det altså ingen tvil om. 

 

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Referater og kampvideo

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Asker-TV

Skagahøgdi 2017 from SKAGAHØGDI on Vimeo.

 

Hovedsamarbeidspartnere

Støtt oss på kamp

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift