Sesongens første treningskamp - med tre på prøvespill

Så er vi endelig i gang igjen med kamper. Årets første i 2018, og vi skal inn til Nadderud for å bryne oss på våre Blaa naboer.

Det er duket for lokaloppgjør allerede i årets første treningskamp. Fredag ettermiddag tar Kevin Nicol og A-laget turen til Nadderud for å måle krefter mot Toni Ordinas mannskap, som det er ventet at stiller med flere av klubbens mest sentrale spillere. 

Og det gjør Asker med tre nye ansikter:

Giorgio Rasulo er en 20-årig offensiv midtbanespiller med meget god teknikk, et godt skudd, og et øye for gjennombruddspasninger. Engelskmannen med italienske aner holder til i MK Dons, og har de seneste sesongene vært på utlån til Aldershot Town, Oxford United og Oldham Athletic. Rasulo står også bokført med 11 landskamper for England på U16- og U17-nivå. 

Noi Olafsson er en hardtarbeidende midtbanespiller med solide defensive kvaliteter og stor løpskraft, samt en god pasningsfot. Olafsson har erfaring fra Superettan i Sverige.

Amin Zariah er 97-modell som i senere tid har spilt både kant og spiss for Strømsgodsets 2-lag. Her har han vist seg å være en teknisk begavet og atletisk spiller som er særlig sterk  1 mot 1. 2 mål og 24 kamper ble det på Fjell-gutten forrige sesong. 

- Det er alltid gøy å komme i gang med kamper igjen, så vi gleder oss veldig til dagens kamp mot Stabæk, sier trener Kevin Nicol, og legger til:

- Det har vært utfordringer med både vær- og baneforhold den siste uken. Forhåpentligvis skal vi spille på en god matte i dag.

Vel møtt til kamp 14:00 på Nadderud. Heia Asker! 


Ny sesong, nye muligheter. Sist Asker møtte Stabæk var i cupens andre runde i 2017, der gjestene vant hele 0-5. 


Årets første test for Kevin Nicols mannskap er våre Blaa rivaler. Det er ventet både kaldere og mer snø enn sist de møttes i 2017...
 

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Referater og kampvideo

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Asker-TV

Skagahøgdi 2017 from SKAGAHØGDI on Vimeo.

 

Hovedsamarbeidspartnere

Støtt oss på kamp

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift