- Ser frem mot en tøff kamp mot et veldig godt lag

Lørdag formiddag venter Skeid på motsatt banehalvdel. Kampen spilles på 'hjemmebane' i Slemmestad grunnet dårlige banefohold på Føyka.

- Vi gleder oss til en tøff kamp mot et godt 2. divisjonslagslag, sier Asker-trener Kevin Nicol om lørdagens treningskamp mot Skeid som er flyttet til Slemmestad.

Banen på Føyka kunstgress er hard og man er redd for skader. Sesongoppkjøringen til nå har vært preget av kulde og enkelte skader og sykdom. Men disse er nå på vei tilbake. 

I likhet med trener Nicol tror også nyervervingen Jacob Tredal på et tøft og spennende oppgjør mot Skeid:

- Vi forventer å møte et godt Skeid-lag som kommer til å stå høyt og trøkke til fra første sekund. Vår oppgave er å være skjerpet og forberedr på dette fra første spark på ballen.

- Vi skal selvsagt spille vårt spill og gi dem kamp, sier keeper Tredal, som forteller at han trives godt i Asker etter overgangen fra Stabæk tidligere i år. 

- Tiden til nå i Asker har vært fin, og jeg har kommet godt inn i gruppen.

At Asker må være skjerpet fra start mener også Demba Traore at er nøkkelen.

- Skeid spiller med veldig høy intensitet i sitt høye press, og de har mange raske og dyktige fotballspillere. For våres del gjelder det å være på med en gang, ta tak i kampen og spille vårt eget spill. Det har jeg tro på at vi kan gjøre, tilfører Asker-spissen, som rapporterer om en solid og god sesongoppkjøring så langt.

- Til tross for noe dårlig vær, mye kulde og snø på banen så har vi hatt god trøkk på treningen. Vår treningsleir i Salou i forrige uke var særdeles bra, med to økter hver dag på gode baner. Nå håper jeg vi får bra med folk på trening nå fremover i mars for å forberede oss optimalt inn mot seriestart, poengterer Demba Traore.  

Troppen mot Skeid er som følger:

Tredal, Miller, Grewal, Bright-Taylor (på prøve), Hoff, Jones, Hallgren, Fazi, Klemetsdal, Ahlander, Bencsik, Fallås-Dahl, Sanyang, Karoliussen, Traore, Mehnert. 

Avspark er 12:00 i Slemmestad. Vi håper å se deg der! Heia Asker! 


SKEID PÅ LØRDAG: Neste test for Asker er Tom Nordlie og hans mannskap på Slemmestadbanen. Avspark er 12:00.


DUO: Både Demba Traore (t.v) og Marcus Mehnert (t.h) er i Askers tropp i lørdagens treningskamp mot Skeid.
 

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Referater og kampvideo

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Asker-TV

Skagahøgdi 2017 from SKAGAHØGDI on Vimeo.

 

Hovedsamarbeidspartnere

Støtt oss på kamp

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift