- Vi må begynne å vinne fotballkamper

I kveld venter divisjonskollega Alta på motsatt banehalvdel. Og Asker stiller med forsterket tropp, etter at flere spillere er tilbake etter skadeavbrekk.

Senere i dag tar Asker i mot divisjonskollega Alta. 

- Vi møter et solid 2. divisjonslag som har ligget på øvre halvdel i flere sesonger og nå sist kjempet de om kvalikken. Alta er et tøft lag å spille mot, forteller Stian Stray Molde.

- For vår egen del må vi bygge videre på de gode periodene vi har hatt i enkelte av kampene så langt, og være mer gjerrige når det kommer til å avgjøre kamper. Vi må begynne å vinne fotballkamper nå, legger Asker-kapteinen til. 

Og det er ventet at kapteinen er tilbake i aksjon i dag, etter å ha vært ute med en lite skade sist mot Skeid.

- Stray Molde og Håskjold er tilbake og tilgjengelige. Papa, Balal og Stian Solberg er også klare, og vil få minutter i dag, sier Kevin Nicol. 

- Spillertroppen blir stadig bedre nå, og det er gledelig å se at også Mehnert og Fallås Dahl er på oppadgående kurve, fortsetter Asker-treneren.

For det har så langt vært en tøff sesongoppkjøring. Det innrømmer også Kevin. 

- Det har vært den desidert tøffeste så lenge jeg har vært i klubben. Banen blir hardere hver vinter og vær- og baneforholdene i år har ikke vært gunstige for å si det mildt. Og mange spillere har vært ute med skader, noen helt siden sesongslutt i fjor høst, så det har gjort ting vanskelige for oss så langt, tilføyer han.

Nå håper Kevin at det snur og at vi får se bedre prestasjoner mot Alta: 

- Innsatsen har vært upåklagelig. Den har vært suveren. Og moralen i spillergruppen er veldig sterk til tross for uteblivende resultater. Vi møter et lag vi kjempet med om opprykk, så det blir en tøff og spennende kamp. Og det skal bli interessant å se hvordan de stiller. For med ny trener kan det alltids bli endringer hva gjelder spillestill og kampplan. 

- Vår intensjon er å være mer kliniske og kyniske i begge ender av banen enn det vi var sist. Det blir viktig mot Alta, forteller Nicol avslutningsvis. 

Kampstart er 18:00. Heia Asker! 

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Referater og kampvideo

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Asker-TV

Skagahøgdi 2017 from SKAGAHØGDI on Vimeo.

 

Hovedsamarbeidspartnere

Støtt oss på kamp

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift