Dobbel suksess i Adidas Cup

Både G14 og G15 er videre i Adidas Cup etter fine seire i helgen. Begge lagene skal møte Djerv 1919 fra Haugesund i neste runde.

Sluttspillet i Adidas Cup er i full gang. Asker henger med både i G14- og G15-klassen, og denne uka har lagene vært i full sving.

G14 har spilt to kamper. Først spilte de borte mot Ready tirsdag kveld. Det ble en jevn kamp, der Ready var foran store deler av kampen, men hver gang kom Asker tilbake, slik at det til slutt sto 4-4 etter ordinær tid. I ekstraomgangene var Asker best, og det var fortjent at laget fikk inn målet som sikret 5-4-seieren. Askers mål i denne kampen ble scoret av Marchus Nilsen, Henrik Olsen, Diart Defca (2 mål) og Adrian Sandstrand.

Søndag var det ny runde for G14. Denne gangen borte mot Begby fra Fredrikstad. Også denne gangen gikk kampen til ekstraomganger, etter en ny god prestasjon av Asker. Laget fra Føyka tok ledelsen, men Begby kom tilbake og utlignet seint i kampen på en retur etter straffe. I ekstraomgangene scoret Asker to ganger, slik at sluttresultatet ble 3-1 til Asker. Adrian Sandstrand scoret alle Askers mål i denne kampen.

G15-laget vant Adidas Cup i fjor som 14-åringer, og også i år har de gjort det bra. Søndagens kamp i Kristiansand var mot Våg – et lag som ikke har avgitt poeng i sin lokale serie i vårsesongen. Etter en jevnspilt åpning ble det etter hvert veldig komfortabelt for Asker, og til slutt sto det hele 7-2 i Askers favør. Målene ble scoret av Brage Hagenæs, Alexander Essung, Lucas Ostad, Erling Haavik, Martin Solheim og Tobias Heggelund (2 mål).

Begge lag skal nå møte Djerv 1919 fra Haugesund i neste runde. G14 er allerede i kvartfinalen, mens G15 er i åttendelsfinalen. Tidspunkt for kampene er ikke satt, men de spilles trolig på nøytral bane et sted midt mellom Asker og Haugesund. Kanskje samme dag og sted, siden lagene er fra de to samme klubbene.

Klubben gratulerer G14 og G15 og ønsker lykke til videre!

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Referater og kampvideo

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Asker-TV

Skagahøgdi 2017 from SKAGAHØGDI on Vimeo.

 

Hovedsamarbeidspartnere

Støtt oss på kamp

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift