Stray Molde spilte mest og Solberg vant mest - 2017 i tall

Sesongstart borte mot opprykksrival Fredrikstad nærmer seg. Da passer det med et tilbakeblikk på 2017-sesongen i tall. Her følger alt du trenger å vite om spilletid og mål.

Fire uker til sesongstart

Fire treningsuker og to treningskamper gjenstår før Asker tar turen østover til sesongåpning mot Fredrikstad i PostNord-ligaen. Det er en kamp Askers nye midtbanegeneral Patrik Karoliussen ser frem mot.

- Vi fortjente seieren i dag

Asker dominerte banespillet, skapte en rekke gode målsjanser og sikret vinterens første seier. Trener Kevin Nicol mener seieren var fortjent, men synes allikevel at Asker burde vunnet med større margin.

Gjensyn med tidligere klubb for Kevin Nicol

Lørdag ettermiddag kommer Moss på besøk, klubben Asker-treneren spilte for i 2010-sesongen. Les hva han og Knut Ahlander har å si før Askers sjette treningskamp for vinteren.

Asker med sterk dobbelsignering!

Etter Kevin Nicols ønske har Asker hentet Behajdin Celina og Cornelius Bencsik - to gode signeringer som komplimenterer en spennende tropp foran 2018-sesongen.

Vedeler tilbake i trening

I vinter ble Andreas Vedeler anbefalt å legge opp. Nå er straffespesialisten tilbake i trening.

Nok et tap i vinterens treningskamper

Trener Kevin Nicol håpet på en seier, og til tross for at dette var en kamp Asker burde vunnet endte det med 0-1 for avdelingsmotstander Alta på Føyka fredag kveld.

- Vi må begynne å vinne fotballkamper

I kveld venter divisjonskollega Alta på motsatt banehalvdel. Og Asker stiller med forsterket tropp, etter at flere spillere er tilbake etter skadeavbrekk.

Gavmilde baklengs ga tremålstap mot Skeid

En nokså jevnspilt kamp til tross, med åtte spillere ute med skader og sykdom ble det tøft for Asker mot et godt Skeid-lag lørdag formiddag. Men Asker-trener Kevin Nicol så flere positive ting i dagens kamp.

- Ser frem mot en tøff kamp mot et veldig godt lag

Lørdag formiddag venter Skeid på motsatt banehalvdel. Kampen spilles på 'hjemmebane' i Slemmestad grunnet dårlige banefohold på Føyka.

Besøk våre lagsider

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift