Har du sett Behajdins lekne straffescoring?

Se høydepunktene fra toppkampen mot Raufoss her.

Straffescoring i siste spilleminutt da Asker slo serielederen

Toppkampen hadde det meste! Ingredienser? Iherdig kriging, enorm innsats, en iskald Behajdin med panenka-straffe. Resultat? Tre poeng og vill jubel.

Vellykket operasjon for Papa

I midten av april ble Papa Sow operert for korsbåndskaden han pådro seg i treningskampen mot Moss i vinter. Den har vist seg å være vellykket.

Nr. 22 - Petter Klemetsdal

Allerede som 17-åring fikk Petter Klemetsdal sin debut for Askers A-lag. I dag er han én av totalt åtte Asker-gutter A-lagsstallen.

Brudd for Knut

Etter kampen mot Notodden ble det påvist brudd i foten for Knut Ahlander. Med det har Knut spilt sin siste kamp for Asker. For fra sommeren av venter universitetsfotball i USA.

2-0-seier og 2. plass

Med seier mot Odd 2 mandag kveld klatret Asker opp på 2. plass i serien.

Nr. 13 - Eivind Fallås Dahl

Med Diego Maradona som forbilde ønsker den målfarlige vingen med U-landskamper for Norge å ta nye steg og rykke opp med Asker. To mål på fem kamper har det blitt for assistenttreneren for klubbens Gatelag så langt.

Tap i andre runde mot Notodden

Asker holdt lenge følge med Obosliga-laget Notodden, men måtte til slutt gi tapt da man jaktet utligning, og senere også redusering, i andre omgang.

Han for Asker, hun for Stabæk

Kun minutter før overgangsvinduet stengte tidligere i april signerte Jordan Jesolva for Stabæk Kvinner. I 5-0-seieren mot Follo gjorde kjæresten Dylan Autran sin debut for Asker Fotball.

Råsterk borteseier

En fenomenal første omgang, med scoringer fra Patrik Karoliussen og Stian Solberg, la grunnlaget for sesongens andre trepoenger borte mot Hønefoss.

Besøk våre lagsider

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift