Tidenes Akademi-team

Tomasz Sokolowski har vært akademitrener en stund. I dag kom også Andre Muri inn i teamet. Det betyr at våre yngste trenes av to Asker-gutter med tilsammen over 550 Tippeligakamper og over 40 U21-landskamper.

Rekordhøst for SFOtball og FotballAkademiet

Rekordene står i kø på SFOtball og FotballAkademiet denne høsten. For aldri har vi vært flere deltagere. Og aldri har vi hatt så mange profilerte og gode instruktører samtidig. De tar gjerne imot deg også...

Informasjon om oppstart SFOtball og FotballAkademiet

Det har i vår og sommer strømmet inn med nye påmeldinger til SFOtball og FotballAkademiet. Det gleder oss stort. Her finner du utsendt informasjon om oppstarten på det nye skoleåret.

Nå har vi igjen ledige plasser på SFOtball og FotballAkademiet

FotballSFO på Føyka har vært en suksess i 12 år. FotballAkademiet for de eldste barneskolebarna fulgte raskt etter og har stort sett vært fullsatt. Nå kan du bli en av oss...

SFOerne som ble toppspillere besøkte SFO

Sander Berge gjorde årets gjennombrudd i Vålerenga i år. Sondre Solholm Johansen har kontrakt med Strømsgodset. Mandag var de to tilbake og hilste på dagens SFOtball-spillere.

Hyllet klubbens uvurderlige jubilantduo

Klubber trenger ildsjeler. I Asker er vi så heldige å ha to av de beste sådanne på fulltid - og vel så det. For både Ole-Petter Engebretsen og Knut Christoffersen jobber døgnet rundt med aktiviteten på banen.

Oppstartinfo SFOtball skolestart høsten 2015

Fra skolestart kommende uke blir det rundt 80 FotballSFOere og over 100 akademister på Føyka. Det er tett mot rekord begge deler - men vi har noen få ledige SFO-plasser. Her får du informasjon om hvordan du kan bli med - og hva som må tenkes på for dere som er klare.

Vant cup i feil drakter

Noen vil nok stille spørsmål på om det er feil-læring inne i bildet, men når et lag med bare SFOtball- og Akademi-bakgrunn vinner supportercupen i fotball har de utvilsomt også lært noe om ferdigheter ute på banen.

Fyllte tribunen - fikk takk for 10 år

Askers SFOtball markerte seg sterkt på tribunen under cupkampen mot Sandefjord. Og i pausen fikk sentrale støttespillere en liten men høyst fortjent takk...

Cupfesten: Disse kommer - kommer du?

SFOtball og FotballAkademiet skal lade skikkelig opp til cupkampen mot Sandefjord i kveld. Med pølsefest, skuddradar og flaggborg. Og så skal det heies...

Besøk våre lagsider

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products