Arne Knoph blir ny daglig leder i Divisjonsforeningen

Arne Knoph har sagt opp sin stilling i Asker Fotball og blir ny daglig leder i Divisjonsforeningen. Dermed skal han jobbe for å løfte ligaer og rundt 100 klubber - blant dem Asker.

Ny dato - årsmøte i Asker Fotball

Det innkalles herved til ordinært årsmøte i Asker Fotball mandag 20. mars kl. 19:00 2017.

En klubblegende er gått bort

Willy Fossli vil for all fremtid bli stående som klubbens suverene toppscorer. Søndag sovnet 85-åringen stille inn.

Espen Foss overtar breddeansvaret

Han har et sosialt fotballhjerte - med strek under både sosialt, fotball og hjerte. En perfekt kombinasjon for en god breddeansvarlig - slik det er en perfekt kombinasjon med Espen Foss' andre roller i Asker Fotball.

Asker Fotball ønsker alle en riktig god jul

Vi i Asker Fotball har mye å være glade for i 2016. Nå håper vi du gjør som oss - og gleder oss til et meget spennende 2017. Og frem til det - riktig god jul til alle.

Julenissen kom med busspenger

Noen dager før jul var han der, nissen fra Gjensidigestiftelsen. Nå får klubben finansiert verdens viktigste buss.

Magnus Jansson blir utviklingsansvarlig

Asker Fotball styrker den sportslige satsingen nedover i aldersklassene når Magnus Jansson nå kommer inn som utviklingsansvarlig.

Gjør Asker Fotball til din grasrotmottager

Vil du støtte Asker Fotball uten at det koster deg en krone? Gjør som 324 andre - og før opp Asker Fotball som din grasrotmottager. Da får klubben 5 prosent av innsatsen din hos Norsk Tipping.

Fra markedssjef til hovedsponsor

Rune Klemetsdal har fått tilbud om - og takket ja til jobben som daglig leder i Gol Skipark. Det betyr at han 1. desember slutter i Asker Fotball - og kommer tilbake som sjef for vår hovedpartner.

Fikk overrakt pris av ordføreren

Musikk, taler og aktiviteter var rammen på en flott dag i sentrum - der fikk Stian Solberg og Bent Teddy Johansen overrakt tidenes første MITT VALG-priser av ordfører Lene Conradi. Så marsjerte klubben gjennom sentrum til Føyka...

Besøk våre lagsider

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products