Spennende og målrik seriepremiere

Åpningskampen for Askers Gatelag ble en innholdsrik affære. Og lagets trener var meget fornøyd med både spill, innsats og humør. Gatelagets kjønnsammensetning og samhold er han også stolt av.

Ut på tur - aldri sur

Gatelaget har akkurat gjennomført en veldig vellykket tur til Pers Hotell i Gol med morsommere aktiviteter og flotte forhold i alpinbakken.

Julelunsj med ordføreren

I år igjen var Gatelaget invitert til et av årets høydepunkt i form av lunsj i rådhuset med ordfører Lene Conradi og rådmann Lars Bjerke.

- Vi er heldige som holder til i Asker Kommune

Brobyggercupen ble, som tidligere år, både en sportslig og sosial suksess for vel 65 deltagere fra Asker og Vålerengas gatelag, Hvalstad transittmottak, Asker politistasjon, Asker Kommune, samt Asker Fotballs administrasjon og partnere.

Beste seiersrekke noensinne

Askers gatelag fant frem storformen, leverte festfotball og slo både Moss, Godset og Lillestrøm. Til slutt endte Asker på 5. plass i Landsturneringen.

Her er Askers nyeste landslagsspiller

Bettina Arnesen er klar for VM - to år etter at hun for første gang rørte en ball. Siden har målbevisst jobbing gjort henne til landslagsspiller.

Gatelagets lunsj i Rådhuset - en flott tradisjon

Asker Fotballs gatelag ble etablert i 2013, og det tok ikke lang tid før ordfører og rådmann inviterte laget til Rådhuset. Årets julelunsj bød på både flotte taler, musikk og diktopplesning.

- Conradi, der står du i offside

Det er ikke alltid motstandere gir hverandre råd. Men da Rune Myhrvold på Vålerengas gatelag møtte Askers ordfører, syntes han nok det var best å si fra om at hun lå litt feilplassert. Og da fikk Rune en klem som takk.

Drømmedag - og seier - for gatelaget mot Stabæk (og da mener vi Stabæk A)

Askers gatelag når stadig nye sportslige høyder. Men at de skulle vinne mot Stabæks Tippeligaspillere, var det vel få som hadde trodd. Sånt blir det TV2-program av...

Gatelagssuksess på Gol

Askers gatelag tok turen til Gol, ble tatt strålende hånd om av klubbens gode samarbeidspartnere der og bidro selv til meget vellykkede dager, både på og utenfor banen.

Besøk våre lagsider

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift