Gatelagets lunsj i Rådhuset - en flott tradisjon

Asker Fotballs gatelag ble etablert i 2013, og det tok ikke lang tid før ordfører og rådmann inviterte laget til Rådhuset. Årets julelunsj bød på både flotte taler, musikk og diktopplesning.

- Conradi, der står du i offside

Det er ikke alltid motstandere gir hverandre råd. Men da Rune Myhrvold på Vålerengas gatelag møtte Askers ordfører, syntes han nok det var best å si fra om at hun lå litt feilplassert. Og da fikk Rune en klem som takk.

Drømmedag - og seier - for gatelaget mot Stabæk (og da mener vi Stabæk A)

Askers gatelag når stadig nye sportslige høyder. Men at de skulle vinne mot Stabæks Tippeligaspillere, var det vel få som hadde trodd. Sånt blir det TV2-program av...

Gatelagssuksess på Gol

Askers gatelag tok turen til Gol, ble tatt strålende hånd om av klubbens gode samarbeidspartnere der og bidro selv til meget vellykkede dager, både på og utenfor banen.

Et møte mellom to vinnerlag

De kom begge hjem fra gatelagsturneringen i Sandefjord som vinnere. Kanskje det var derfor en toppdommer ledet seriekampen mellom Asker og Stabæk på Føyka?

Enda et herlig møte med Odd

For fjerde gang på tre uker møttes Asker og Odd i seriekamp. For fjerde gang ble det et fartsfyllt og spennende oppgjør mellom to gode lag. Denne gang med to trenere som har mye til felles.

Kommunal opptur i (kanskje) verdens viktigste turnering

Rådmannen avviste ikke spørsmålet om kommunen nå legger inn fotballferdigheter i ansettelsesintervjuene. Men Askers gatelag klarte ikke kommunen å slå - på en helt annerledes fotballturnering med asylsøkere, gatelag, kommune og politi i herlig kappestrid.

Ga bursdagsgaven til gatelaget

Rolf-Egil Larsen er ikke som fotballvenner flest. Når han feiret sin 60-årsdag ønsket han seg nemlig kun penger - ikke til seg selv, men penger som skulle deles mellom Askers gatelag og Varmestua i Asker.

Møter Viking og Vålerenga

Askers gatelag har slitt med Vålerenga før. Men i dagens storturnering på Nadderud får de sjansen til revansje.

Historisk seier

Alle gode ting er tre. Og etter en uavgjort og ett tap i de to første seriekampene, vant Askers gatelag sin første seriekamp noensinne - på selveste Fredrikstad stadion.

Besøk våre lagsider

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products