Har fortsatt XL-BYGG i ryggen

XL-BYGG Asker Trelast har vært en viktig partner for Asker Fotball i mange år. Nå har de signert ny samarbeidsavtale.

Partnerfrokost med høy solbrillefaktor

Fantastisk mat, fantastiske omgivelser og fantastisk vær dannet rammen på ukens frokostmøte for samarbeidspartnerne. Godt oppmøte, gode samtaler og bekreftelser på god butikk i poolen gjorde det til en perfekt start på dagen.

Ny runde trafikale grunnkurs

Vår partner Grønt Lys Trafikkskole kjører nå en ny runde med trafikale grunnkurs. Spesielt myntet på vår 2001-årgang, men selvfølgelig åpent for alle. Og med ekstra rabatt for Asker Fotballs medlemmer.

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Askers samarbeid med Explendo betyr ikke bare inntektsaktiviteter til klubben. Nå har en strategisk satsing fått frem en glimrende nettbutikk.

Salgsstart nå: Få klubbrabatt på leilighet midt i fjellparadiset

Nå starter salget av leiligheter på Skagahøgdi. Der kan du realisere fjelldrømmen på toppen av Gol Skipark for under halvannen million. Og gjennom Asker Fotball får du ytterligere 50.000 i rabatt.

Et kult og nyttig bevis på et godt samarbeid

Asker Fotball har ønsket seg en bil til å frakte utstyr i årevis. Det gode samarbeidet med RøhneSelmer gjorde det mulig. Og jammen ble bilen kul...

Proaktiv inn i partnerpoolen

Proaktiv Eiendomsmegling holder til i historiske omgivelser sentralt i Asker. Nå vil de også være med på Asker Fotballs gode historie - sentralt plassert i Gullklubben.

Signerte samme ernærings-partner som Tottenham

Smartfish har mange ledende europeiske toppklubber på kundelisten. Nå har de også signert en samarbeidsavtale med Asker. Som kan bli en fordel for deg også.

Forlenget med frisøren

Matrix Frisør har sørget for at Asker-spillerne har sett bra ut i flere år. Nå er samarbeidet forlenget - som betyr gode rabatter for alle i klubben.

Dobler spillertilbudet om gratis Åpen time

Asker Fotball har i mange år hatt et godt samarbeid med Naprapatgruppen / Asker Sportsklinikk. I årets sesong blir det to åpne timer hver uke - og et fokus på god medisinsk rådgivning. Her finner du info om tilbudet og skadetips...

Besøk våre lagsider

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products