En klubbmann runder 70

Lørdag fyller Rolf Czeremuga 70. Mannen som har vært involvert i Asker Fotball i en liten mannsalder - er fortsatt en aktiv klubb-mann!

Googler du Rolf Czeremuga så kommer det nok mest sannsynlig opp mange artikler om en mann med stor kjeft, en sykkel og lange etapper. Rolf Czeremuga gikk nemlig over mange år under navnet "Sykkel-Rolf". Hvor han etter dumdristige tapte veddemål ble tvunget ut på landveien på 2 hjul. Hvor den lengste etappen sågar var til Bodø! Og det hele til inntekt for å skaffe inntekter til barn og unge som trengte hjelp til holde på med idrett. 

Sykkel_rolf.jpeg
Slik huske mange Rolf - på 2 hjul over det ganske land. Med destinasjoner som Bergen, Trondhjem, Notodden og Bodø!

Men det er primært det administrative som Rolf har vært knyttet til klubben gjennom, over mange år. Med rolige skritt i 2. etg., men med særdeles skarpe blikk på adiministrasjon og økonomi, har mange vært vant til å se Rolf med papirer i den ene hånden, og kaffekoppen i den andre. Alltid med en god kommentar på lur og munter i fremtoningen. Og fortsatt i aksjon på Fotballhuset på Føyka. 

I de senere år har Rolf også vært trener for Asker United-gjengen noen år, og det i to-spann med en annen ringrev, Hans Knutsen. Et verv som var populært både for Rolf selv, men ikke minst spillergruppen hos Asker United. 

Og verdt å nevne er det jo også at Rolf nå har sitt eget avkom i kontoret vegg-i-vegg; der sitter nemlig sønn Magnus Bredal med hovedansvar for A-laget. 

Roffe_Skeid.jpeg
Sønn av sin far - nå gode "kollegaer" i 2. etg på Fotballhuset.

Med andre ord er det en sprek 70-åring som i dag hylles av oss på Føyka. Og som har vært, og fortsatt er, viktig i å være både vaktbikkje, god rådgiver og regnskapsmann for administrasjonen i Asker Fotball. 

Gratulerer så mye med dagen Rolf!

Annonse: