Asker Fotball

Medlemskap

Medlemskap

Aldri før har det vært så enkelt å bli medlem i Asker Fotball. Kun et par tastetrykk skal nå til for å støtte klubben, våre samfunnsprosjekter, vår spillerutvikling og vår målsetning om "flest mulig, lengst mulig". 

Asker Fotball - mer enn en fotballklubb - er nemlig et stort og fantastisk fellesskap med stolte øyeblikk bak og foran oss. 

Som medlem i Asker Fotball støtter man kommunens flaggskip innen fotball i våre målsettinger om "flest mulig, lengst mulig" og samfunnsprosjektene våre med SFO, Gatelag, lag for funksjonshemmede, samt målet om et Obosliga-lag fra Asker, tuftet på lokale spillere fra kommunen. 

Vi er i sannhet "En klubb - mange ansikter". Medlemskap i et idrettslag er samtidig en forutsetning for å være både aktiv, og meningsbærende i klubben - samtidig som det gir flere fordeler. 

Og det lønner seg for deg som er medlem. For medlemsfordeler, klikk her! Støtt våre samarbeidspartnere - de støtter klubben.

Vi oppfordrer alle i og rundt klubben, og som selv ikke er aktive, til å bli (støtte)medlem i Asker Fotball. Det koster 250 kroner. 

Trykk på bildet under (ekstern link) og meld deg inn i klubben! Din støtte er viktig! 
Klikk på 'Bli Medlem' og følg instruksjonene. 


En klubb - mange ansikter. (Foto: Espen Hildrup)

Spillermedlemskap i Asker Fotball

Alle aktive spillere i Asker Fotball må, i likhet med alle aktive i Asker Skiklubb-alliansen, også være medlemmer i Asker Skiklubb.

For ungdom (definert til 13-26 år) koster dette 350 kroner. Dette betales gjennom Asker Skiklubbs hjemmeside.

Har du spørsmål, kan du også rette de til kontoret@asker-skiklubb.no

Medlemskap i Asker Skiklubb er nødvendig før vi registrerer spilleren som aktiv og uten det vil man ikke være berettiget spill og blant annet vil ikke forsikringsordninger gjelde. Medlemskapet er satt til 250 kroner, men dette faktureres som en del av lagenes treningskontingenter. Man blir med andre ord automatisk medlem.

Det samme gjelder SFO/Fotballakademiet, som får medlemskapet med på månedsfaktura.

Fordelene som medlem i Asker Fotball er mange!

LES MER OM ASKER FOTBALL HER

Åpningstider:

Mandag - Fredag 8-16
Lørdag - Søndag 10-14

ASKER FOTBALL

STØTT KLUBBEN - BLI MEDLEM

Postadresse: Postboks 92, 1371 ASKER
Epost: post@askerfotball.no
www.askerfotball.no

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift