Asker Fotball

Skagahøgdi

Skagahøgdi

Et leilighetskupp av de sjeldne

Majestetiske Skagahøgdi skiresort vokser frem på fjellryggen mellom Gol og Hemsedal, og nå selger Asker og Stabæk leiligheter i vinterparadiset til en fantastisk pris.

To av de største fotballklubbene i Asker og Bærum går nå sammen om å selge leiligheter i en på Skagahøgdi Midt i Ski-Norge og det tar kun to timer å kjøre dit fra Sandvika.


Idylliske forhold og fantastiske leiligheter i hjertet av Ski-Norge. Nå kan én av dem bli din!

- Vi synes dette prosjektet er spennende på flere måter. Først og fremst får vi muligheten til å ta del i utviklingen av et veldig spennende område med fantastisk natur, kun et par kjøretimer unna. Ettersom dette er et prosjekt hvor vi samarbeider med Asker Fotball vil det også kunne bli starten på et tett samarbeid mellom klubbene. Vi tror det kan styrke både den sportslige og kommersielle satsningen på tvers av kommunegrensen, sier daglig leder i Stabæk Fotball, Jon Tunold. 

- Vinn-vinn-situasjon

Først ledd i samarbeidet blir altså salg av leiligheter på fantastiske Skagahøgdi.

- Det eksklusive tilbudet Skagahøgdi gir Asker Fotball og Stabæk Fotball muligheten til å selge gjennom sine nettverk, er en vinn-vinn-vinn situasjon. Våre nettverk får en unik mulighet til anskaffe en leilighet på fjellet som i prinsippet er kostnadsfri i fem år. Asker Fotball og Stabæk Fotball vil sitte igjen med en gevinst og Skagahøgdi vil få en god start på den videre utviklingen av dette fantastiske området, sier Tunold. 

Verdifullt samarbeid
Skagahøgdi ble hovedsamarbeidspartneren til Asker Fotball for tre år siden. Nå involveres også Stabæk i prosjektet. 

- Gjennom dette trekantsamarbeidet vil folk få en eksklusiv mulighet til å skaffe seg sitt eget sted Midt i Ski-Norge. Du finner noen av de beste alpin- og langrennsløypene på Østlandet i dette området, sier daglig leder i Asker Fotball, Rune Klemetsdal.

- Her får man en eksklusiv mulighet til å kjøpe de 24 første leilighetene til fantastiske priser, sier Klemetsdal. 

For Asker er Stabæk en naturlig samarbeidspartner. Begge klubber ser verdien av å knytte bånd på flere områder. 

- Vi har hatt flere møter og lært hverandre å kjenne. Vi ser hvilke muligheter som finnes på det sportslige og kommersielle planet, men definitivt også på samfunnsarenaen. Vi jobber for å skape en større kraft rundt disse områdene i regionen vår, forteller Klemetsdal.


Asker og Stabæk jubler over samarbeidet. Her ved Askers daglige leder, Rune Klemetsdal, og Stabæks daglige leder, Jon Tunold.

- Fortjeneste til kjøperne
I den vakre fjellheimen venter det gode betingelser gjennom prosjektet.

- For å få fortgang på dette har vi satt sammen en finansieringspakke som nesten er for god til å være sann. Kjøper får hjemmel, eier leiligheten og sikkerhet for betaling av renter via vår bank. Med andre ord har vi ikke fokus på å tjene mest mulig på eiendommene, men å gi mye av fortjenesten til kjøperne. På denne måten oppnår vi inntekter i skianlegget, sier Tarald Skagefoss, daglig leder Skagahøgdi.

Det er ikke tilfeldig at Skagahøgdi velger å samarbeide med de lokale storklubbene i Asker og Bærum.

- Både jeg og Anniken (journ.anm, Skagefoss, salgs- og markedsansvarlig) har bakgrunn som alpintrenere i Asker Skiklubb, og Anniken har spilt fotball for Asker i mange år. Vi setter stor pris på idrettsmiljøet og hvis det kan hjelpe klubbene, er dette veldig hyggelig for oss, avslutter Skagefoss.

Spørsmål? Ønsker du mer informasjon? Interessert? Ta kontakt!
Rune Klemetsdal, Daglig Leder Asker Fotball        91001626
Tarald Skagafoss, Eier Skagahøgdi                        40546824

Prospektet til Støltunet fra megler kan du lese herÅpningstider:

Mandag - Fredag 8-16
Lørdag - Søndag 10-14

ASKER FOTBALL

STØTT KLUBBEN - BLI MEDLEM

Postadresse: Postboks 92, 1371 ASKER
Epost: post@askerfotball.no
www.askerfotball.no

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift