Møt spillerne: Insta-konge som er åpen for tilbud

Nicklas Raaholt var endelig tilbake fra skade i cupkampen mot Strømmen. Ventetiden har muligens vært brukt litt vel mye med mobilen?

Vi har ved inngangen til sesongen 2014 stilt A-lagsspillerne noen faste spørsmål. For å gjøre deg litt bedre kjent med "våre beste menn". Både spørsmålene - og svarene - gir kanskje også et grunnlag for å trekke på smilebåndet...

- Jeg er avhengig av mobilen, innrømmer Nicklas Raaholt - og klassifiserer det også selv som en uvane.

Samtidig fyller han gjerne noen beslektede egenskaper på plusskontoen:

- Jeg er snapchat- og instakongen på laget. Det lurer du ikke på, smiler Nicklas, hvis mor Amy er kjent som en av landets beste kvinnelige tennisspillere gjennom alle tider.

Unggutten kom til Asker i fjor - som et ubeskrevet blad men markerte seg meget raskt som noe langt mer enn den "back-upen" både lagledelsen trodde og Nicklas selv nok var innstilt på. Det selv om han debuterte i 1. divisjon (for Mjøndalen) allerede som 18-åring, men et skadeplaget år i 2012 gjorde at Mjøndalen valgte å slippe ham. Det angrer de nok litt på. For hele 26 kamper fikk han i 2013 (en av dem da han dominerte stort når Asker slo ut Strømsgodset av cupen), og han var med det en av de mestspillende. Også på tribunen ble han en liten favoritt med sin offensive innstilling og sin like offensive spillestil. Så beskriver han også plassen på banen som back (meget offensiv) / kant.

Det fikk Strømmen merke i cupen og det skal 2. divisjonsmotstanderne få merke utover våren og sommeren. Så får vi se om det er nok til å oppnå den store fotballdrømmen. Som liten drømte han om å bli en nøkkelspiller for Englands stolthet (?) Chelsea, mens han i dag er forbilde og instruktør for andre med tilsvarende drømmer. Nicklas jobebr nemlig som instruktør på Fotball-SFO.

Og ellers? Han er singel, men bare en snapchat-melding unna å vurdere endring på det...

Navn: Nicklas Raaholt

Draktnummer: 45 (pga Mario Balotelli, stort forbilde)

Født: 20.02.1993

Plass på banen: Back (meget offensiv) / kant

Sivilstand: Singel, åpen for tilbud! Bare å legge til nicklas08 på snapchat

Tidligere klubber:.Skiold / Drammen og Mjøndalen

Største fotballopplevelse: Debut i Adeccoligaen (1. div.) da jeg var 18 år. Og å slå Tippeligamester Strømsgodset ut av cupen i fjor - ekstra morsomt da man er fra Drammen (banens beste i følge Godsets Keita!)

Hva gjør du utenom fotballen? Jobber på SFOtball på Føyka som instruktør. Utenom det blri det nok en del FIFA når jeg har tid.

Da jeg var liten drømte jeg om å bli: Nøkkelspiller på Englands fotballstolthet Chelsea FC!

Nå er jeg stor og drømmer om: Første Tippeligaen, så utenlandsproff i sol og varme!!

Min sterkeste side som fotballspiller: Fotballforståelsen, fart, pasninger og så er jeg en vinner!

Min sterkeste side utenom fotballen: Godt humør.

Min største uvane: Avhengig av mobilen.

Dette sier lagkameratene om meg (tror jeg da): At jeg er Askers svar på Super-Mario Balotelli, og at jeg er snapchat- og insta-kongen på laget! Det lurer du ikke på :-)

 

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift