Spreke sponsorer

Takeda Nycomed og Asker Fotball Herrer har arrangert idrettsdag i mange år sammen. De siste årene har stadig flere partnere blitt med i jakten på idrettsmerket.

Kombinasjonen sosialt fellesskap på tvers av bedriftene i Askers sponsorpool, et mål å trene mot, en bra test på egen form og friske dueller mellom bedriftene er overskriftene på Takeda og Asker Fotballs idrettsdag.

Der bidragsyterne er flere. Asker Treningssenter sørger for felles oppvarming, Dønn Ærlig Catering for et godt måltid etterpå. Og mellom der sterk innsats av deltagere fra Takeda Nycomed, Asker Treningssenter, MGI Revisjon, Energima, NOV (National Oilwell Varco) og Asker kommune.

Det begynte med 60 meter med elektronisk tidataging og starter fra Bislett Games dagen i forveien (Espen Jahren fra Asker Skiklubb). Så spredte godt over 40 sprekinger seg ut over de ulike øvelsene høyde, stille lengde, kule og kast med liten ball - før den avsluttende, og "drepende" 3000-meteren sikret idrettsmerket.

Men selv en 3000-meter i beina hindret ikke fullt trøkk på den avsluttende stafetten - på 4x100 meter - mellom bedriftene. Og selv en overivrig startmann hos MGI (Rolf Muller) kunne ikke hindre at fjorårsvinneren ble detronisert. For lynraske løpere fra National Oilwell Varco (bildet under) sikret pokalen til NOVs lokaler det kommende året.

Takk for innsatsen, godt fellesskap og stor innsats. Så er det bare å legge seg i trening for å forsøke å slå de personlige rekordene neste år...

Spesiell takk til Magnus og Brita fra Takeda Nycomed, som sammen med A-spillere og ledere fra Asker Fotball bistod med tilretteleggingen.

Bilder nedover fra oppvarmingen og noen av øvelsene nedover. Foto: Arne Knoph

 

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift