OPE inn på full tid

Her signerer Ole Petter Engebretsen kontrakten som gjør ham til trener i Asker på fulltid - til glede for alle fra SFO og opp til juniorlaget.

Ole Petter Engebretsen har årelang erfaring som trener, det aller meste av tiden i Asker, klubben han i sin tid også avluttet spillerkarrieren i. I år er han som kjent trener for vårt junior interkrets' lag, men fra høsten av blir det mye, mye mer...

Ole Petter - eller OPE som han kalles - har nemlig sagt opp jobben som bankmann for å bruke enda mer tid på Føyka. Her har man laget en "pakke" av oppgaver som gjør at svært mange får glede av OPEs engasjement, erfaring og kunnskaper om fotball.

Allerede neste uke er det han som er ansvarlig for det sportslige innholdet på fotballskolen på Føyka og på Akademiet på Borgen. Og når oppsigelsestiden i banken er ferdig, vil han også tre inn i mange andre oppgaver.

Han vil bli en svært sentral del av Knut Christoffersens team på SFOtbal / FotballAkademiet (der det for øvrig er rekordpåmelding med rundt 220 barn totalt fra skolestart i høst). Videre vil han få en overordnet rolle som spillerutvikler med hovedvekt på 15- og 16-årskullene, med bistand til trenerne der, tydeliggjøring av hospitering og sportslige prioriteringer for de beste og ikke minst sikre at klubbens snart nyoppussede sportsplan "lever" på feltet hver dag. OPE skal blant annet også jobbe inn mot Asker videregående, der AFH har et tett og godt samarbeid med skolen og fotball-linjen. Han vil også være involvert i flere sportsrelaterte prosjekter. Og så skal han selvfølgelig fortsette som trener for juniorlaget.

- Jeg har alltid ønsket å jobbe med dette på fulltid, og gleder meg virkelig til å få mer tid til både å være på feltet og forberede det som skal skje der, smiler Ole Petter - som har fått mange til å undres over at han slutter i en bankjobb for å begynne i en dårlig betalt fotballjobb.

- Noen ganger må man gjøre noen valg man virkelig har lyst til. Og bare det å slippe og reise til Oslo hver dag, men kan bytte tiden i kø eller på tog med fotball på Føyka er noe jeg ser frem til, sier han.

Asker har jobbet med å få slike løsninger på plass en tid. Sportssjef Espen Falck har hovedansvaret for å sy på plass en sportslig organisasjon og sammen med daglig leder har han her funnet en modell som gjør det mulig innenfor klubbens økonomiske rammer.

- Nå får vi en dedikert person med stort engasjement både for fotball og for Asker inn til å bidra på veldig mange arenaer i klubben. Vi håper og tror dette betyr kvalitet fra våre yngste spillere på SFO til og med våre seniorer - i og med at han som juniortrener også er med og leder rekruttlaget i 3. divisjon, sier Falck, som sammen med Arne Knoph gjorde den siste formelle delen av ansettelsen tirsdag, da kontrakten ble signert.

Eksakt oppstartsdato avklares når Ole Petter har fått svar fra sin nåværende arbeidsgiver.

Sportssjef Espen Falck og Ole Petter Engebretsen var to fornøyde menn da avtalen om OPEs engasjement i klubben var signert i går. Foto: Arne Knoph

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift