Her ser du kveldens VIP-gjester

Asker United har hatt en supersesong og leder serien én kamp før slutt. Men når A-laget spiller mot Odd 2 i kveld, er de tilskuere. Og det som prominente VIP-gjester.

Normalt på mandagskveldene trener Asker United samtidig med A-laget. Men i og med at Odd 2 er motstander denne 2. divisjonsrunden, går A-kampen i kveld. Derfor har Asker United flyttet treningen sin litt tidligere denne mandagskvelden - for å gi plass til A-kampen.

Og så inntar de selv "VIP-rommet" i Fotballhuset under kampen - der det blir pizza og kompetente diskusjoner om Askers kamp der ute. For spillerne på Asker United vet hva de snakker om. Allerede før sesongen slapp de ryktene (i selveste Budstikka) om at de var Europas beste lag. Og den påstanden er såvisst ikke motbevisst. Laget har ennå ikke tapt. De har scoret utrolige 36 mål på 5 seriekamper - og spiller seriefinale om kort tid.

Se tabellen for Asker United her

Dermed har de helt sikkert noen gode råd å komme med til A-laget som spiller om svært viktige kamp i kveldens oppgjør. Asker United trenes og ledes av Hans Knutsen og Rolf Czeremuga - og de skal være, også det ifølge artikkelen i Budstikka, Europas beste.

Vil du se dem trene først, så må du altså møte tidlig på Føyka i ettermiddag. Men rekker du ikke det, og nøyer deg med, som United-gjengen, å se A-kampen må du være på plass til avspark kl. 18:00.

VIP-en er altså opptatt, men det går an å se en god flomlyskamp fra den vanlige tribunen også...

P.S.: Det flotte bildet, tatt på en tidligere trening, er tatt av Espen Hildrup

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift