Se Asker United i seriefinale

Onsdag blir det storkamp på Føyka. NrK kommer, Budstikka likeså. Nå bør du også ta deg en tur for å få med deg Asker Uniteds kamp for seriegullet.

De gikk offensivt ut før sesongen, spillerne på Asker United. "Vi er Europas beste lag" sa keeper Ole Christian Skaaret til Budstikka.

Og sesongen har vist at han hadde grunn til å være optimistisk. For nå kan Asker United også bli best i hjemlig serie. Onsdagens kamp mot Kongsberg vil nemlig høyst sannsynlig ende med seriemesterskap i lagets første hele sesong.

Laget, som trenes av selveste Hans Knutsen (Europas beste trener) og har Rolf Czeremuga i støtteapparatet (Europas beste lagleder), har virkelig hatt en flott sesong. Med treninger samtidig med A-laget hver mandag, har de tatt stadige steg både sammen og individuelt. 

Det har gjort at seriemesterskapet er halvveis ned i lomma allerede før onsdagens avsluttende kamp. United-gjengen må nemlig tape med mer enn fem mål for ikke å bli serievinner. Og for et lag som ikke har tapt en eneste seriekamp så langt, er det grunn til å beholde optimismen.

Hør bare: Laget har scoret mer enn 7 mål i snitt pr kamp - noe som nærmest garanterer at det blir publikumsvennlig også onsdag. Dessuten: Alle kamper med unntak av en er vunnet (den siste endte 4-4). Og: Asker United vant 10-6 mot onsdagens motstander Kongsberg i bortekampen mot dem i vår.

Samtidig blir onsdagens serieavslutning en ordentlig storkamp. Det blir innmarsj med musikk, speakertjeneste, flomlys og en skikkelig ramme rundt kampen - der et filmteam kommer for å lage reportasje på vegne av NrK, mens Budstikka også er blant de akkrediterte medier.

Alle dere som har anledning onsdag - ta turen til Føyka kunstgress onsdag for å heie på Asker United (og gjerne juble litt for Kongsberg også). Avspark i kampen er kl. 19.00 - men kom gjerne litt før, så får dere med dere innmarsjen og hele rammen rundt kampen.

(kampen spilles 7 mot 7 på deler av tribunen på Føyka)

Se tabellen og oversikt over serien kalt FFU avd 3 her

Lagbildet over er tatt av Espen Hildrup

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift