Et nytt og svært spennende partnerskap

Med Gol Skipark som ny samarbeidspartner, tror Asker Fotball Herrer på både sportslige, sosiale og sponsorstyrkende gevinster.

Asker Fotball har i lengre tid søkt et utfartssted som samarbeidspartner. Målet har nemlig å etablere et sted der man både kan reise med sporten og med samarbeidspartnere - for å dyrke opplevelser og utvikle samarbeid.

- Vi har sett hvordan dette har fungert andre steder - og vært en vinn-vinn for alle parter, sier Askers markedssjef Rune Klemetsdal.

Og når klubben nå har signert en treåsavtale med Gol Skipark er det alt annet enn tilfeldig. Paret bak den nye storsatsingen på Gol er nemlig Asker-folk bedre enn noen. Ekteparet Tarald og Anniken Skagefoss overtok skiparken i mai 2013 - og har siden den gang utvidet anlegget til å bli dobbelt så stort. Og det er bare begynnelsen.

- Det er mange som har hevdet at det er litt galskap å satse sånn midt mellom Geilo og Hemsedal. Men det er fordi Gol til mange er betydelig underkommunisert. Det skjønner man når man kommer opp i bakken, sier Tarald, som i likhet med kona har vært alpintrener i Asker Skiklubb og som lenge har drømt om sitt eget alpinsenter. På Gol har han funnet sitt paradis.

- Nå har vi 16-17 bakker oppe. Vi har en nedfart på 3,8 km, dobbelt så lang som Geilo. Dessuten har vi flere høydemeter, 530, sier alpingrunderen.

Duoen har ikke bare planer om å utvikle alpinsenteret, men har også konkrete planer for en hel fjell-landsby med mange enheter, svært mange - på toppen av alpinanlegget - eller Skagahøgda, som det heter høyt der oppe over Gol sentrum. Derfra går det også betydelige meter med langrennstraseer - slik at stedet kan by på treningssamlinger for både alpint og øvrige skiidretter.

- Samtidig er det jo sånn at både alpinanlegget og hytteutbygging vil skje med en stor andel folk fra Asker og Østlandsområdet. Med to timers kjøring ligger vi perfekt til sånn sett, sier Anniken om hvorfor det er interessant å bli med i Askers sponsorpool - og synliggjøre seg her nede.

Tarald og Anniken Skagefoss hadde stolt Asker-historie bak seg da de sammen med markedssjef Rune Klemetsdal signerte avtalen som innlemmer dem i Askers sponsorpool. Foto: Arne Knoph

Asker Fotball Herrer har samtidig inkludert Asker Skiklubb i avtalen - slik at dette kan bli et attraktivt sted for klubbens aktive. Men det skal altså bli mye mer.

Rett på nyåret ligger det planer for en større partnertur til Gol - der partnere bra både AFH og ASK inviteres med. Og med sosialt samvær, gode opplevelser og kanskje testing av noen personlige grenser - i tillegg til, naturlig nok, verdifull relasjonsbygging blant samarbeidspartnere som har mye å hente av hverandre.

- Vi skal ikke skuffe vi, men lage en flott helg, sier Tarald om den fysiske oppstarten på samarbeidet som tirsdag ble formelt signert. 

Da med overnatting på Pers Hotell, men planene for å huse folk i fjell-landsbyen er ambisjonen på sikt. Og målet med dette samarbeidet er da også å tenke langsiktig - og bygge seg opp sten for sten. Akkurat som Tarald og Anniken gjør det med egeninnsats i bakken. Og slik Asker Fotball Herrer nå har fullt trøkk på å bygge seg opp ikke bare en men flere divisjoner.

Med Gol Skipark i ryggen skal vi også gjøre det mye mer attraktivt å være i og rundt klubben...

Bygger varemerke. Ingen lurer på hvor Tarald Skagefoss har funnet sitt paradis. Nå satser han og kona Anniken stort på Gol.

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift