Nike blir ny Asker-partner

Det er med stolthet Asker med dette kan presentere Nike som klubbens nye utstyrsleverandør. Fotballmerket fremfor noe skal gi Asker et løft både med tanke på profil og identitet...

Asker har i lang tid jobbet med valg av ny utstyrsleverandør. Vi har hatt et mangeårig samarbeid med Umbro, men når denne avtalen løp ut, var det naturlig å se hvilke alternativer som var aktuelle.

Det har vært en prosess som har bekreftet Asker Fotball som en meget attraktiv klubb og merkevare. Både klubbens solide satsing, store bredde, brede spekter av samfunnsengasjementer, beliggenhet og selvfølgelig store synlighet i regionen, gjorde at mange og spennende aktører var i dialog med klubben.

Tidlig ble det klart at Nike gjerne ville satse på Asker - og et merke som har en slik unik posisjon i og rundt fotballen var naturlig nok attraktivt. Nike har den siste tiden markert seg sterkt i fotballen i Norge - gjennom å signere serie- og cupmester Molde i fjor, Norges Fotballforbund og flere landslagsspillere i høst - og nå Asker som en av de mest markante klubbene på vårt nivå.

For Asker som klubb tror vi det vil bety et stort løft - og vi vil i løpet av den nærmeste tiden kunne presentere flere nyheter. Det vil også bli aktiviteter sammen med G-sport Asker og butikken der er allerede i ferd med å fylle opp hyllene med de første Asker-produktene.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Slik blir Askers treningskolleksjon til neste sesong.

Vi tror det er produkter Askers barn og unge - og oss litt eldre - vil "løpe og kjøpe" og ikke minst bære med stolthet. Det vil bli egne klubbrabatter og egne handlerunder for alle fra SFO-barna og opp til de eldre i klubben.

Overgangen til ny leverandør tar naturlig nok litt tid, men allerede nå vil de perfekte julegaver (se bildet under) være i salg hos G-sport Asker. Over nyttår vil spillerne i klubben også, inkludert i treningsavgiften, få en egen bag med noe utstyr.

Samtidig er det en fordel med Nike at prisene er klart konkurransedyktige - selv om de altså regnes som "det aller kuleste" blant unge fotballspillere. I tillegg vil medlemmene i Asker Fotball Herrer få gode rabatter på G-sport Asker. Det vil bli utdelt egne AFH-medlemskort som gir 20 prosent på alt Nike-kjøp (ikke tilbudsvarer). Dette - og flere nyheter kommer vi tilbake til.

Mer om samarbeidet med G-sport kommer i egen sak her på www.askerfotball.no

Les også om en svært spennende - og etterspurt - nyhet her på vår hjemmeside!!!

Denne dressen vil være i salg allerede nå. Årets perfekte julegave! Jakken er i varm og god kvalitet og perfekt å bruke også på fritiden. Alle Asker Fotballs medlemmer får 20 prosent rabatt på Nike-produkter kjøpt hos G-sport Asker.

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift