Asker Fotball og G-sport Asker forlenger samarbeidet

G-sport Asker og Asker Fotball Herrer har samarbeidet godt i mange år. Men når nå avtalen forlenges - og Nike kommer inn - skal det virkelig lønne seg for alle, ikke minst klubbens spillere og medlemmer.

I det nysignerte samarbeidet ligger det en klar intensjon om å få G-sport Asker til å bli "Fotballbutikken" det er naturlig å handle sitt utstyr hos. Truls og Lene Veslum (bildet) som driver butikken, har vist at de kan bli ekstremt gode på ski - og er der nå ranket som en av de beste i bransjen akkurat der. Nå vil vi i Asker Fotball - sammen med Nike - være med og gjøre samme løft for fotballen.

Og Nike vil prioritere butikken i Asker med sine nyeste produkter - samtidig som rabattene til Asker Fotballs medlemmer vil bli gull verdt for alle. Les mer om Nike-avtalen her og følg også med på www.askerfotball.no for flere utstyrsnyheter fremover.

Alle medlemmer, fra SFO-spillere og oppover, vil få et eget AFH-medlemskort som automatisk gir 20 prosent på alle Nikes fotballprodukter - og 15 prosent på alle andre Nike-produkter (så her kan også mor få sitt treningstøy...). Bare der er jo medlemskontingenten innhentet. Men medlemskortet vil også gi rabatter på andre varer på G-sport.

Hvordan får du ditt nye medlemskort i Asker Fotball?

  • Alle som har betalt siste treningskontingent vil fra og med i morgen 2. desember og den nærmeste tiden kunne hente ut sitt kort i G-sports butikker.
  • For A-lagsspillerne og for junior interkretsspillerne vil det komme en egen ordning (informasjon kommer direkte)
  • SFO-deltagere og FotballAkademister vil også (selvfølgelig) få sine medlemskort (uavhengig om man spiller på lag i ASK, Frisk, Dikemark eller andre). Knut være med og håndtere dette og sikre at riktige lister finnes hos G-sport. Alle dere på SFOtball / FotballAkademiet vil også meget snart få tilbud om en egen "vinterpakke" med utstyr. Og da med mulgihet til egen logo.
  • Støttemedlemmer - og andre "ikke-spillende" medlemmer vil selvfølgelig også få sitt medlemskort med rabattmulighet. De henter sine kort på Fotballhuset ved kunstgressbanen (2. etasje) - send evt mail til post@askerfotball.no. Hvordan bli medlem i Asker Fotball Herrer - les her.
  • De som henter ut sine medlemskort kan begynne og handle med rabatter med en gang!
  • De som eventuelt ikke rekker å få sine medlemskort i butikken, vil senere få dem gjennom lagsapparatene og/eller på Fotballhuset. Info kommer.
  • Husk, medlemskortet gir deg alltid rabatter - og det er en ekstra fordel for oss alle at vi bruker det og handler. Husk også at du kan kjøpe dine julegaver på G-sport i år - da medlemskortet gir ekstra rabatt på alt Nike-kjøp. Og slike myke pakker under treet gjør deg garantert populær...

I tillegg vil det bli gitt egne rabatter på annet kjøp på G-sport og det vil bli arrangert egne handlekvelder og i perioder satt sammen egne "pakker". Litt utpå nyåret (mot vårsesongen) vil det også komme en egen utstyrsbag til alle spillere - som dekkes inn via treningskontingenten. Info om dette kommer.

Både klubben og butikken vet at Nike er et produkt fotballfolket vil ha - og nå skal de også få det ekstra billig i butikken "rett over gaten" for Føyka. 

Det er samtidig av stor positiv betydning for klubben - og alle oss om er i den - at alle bruker butikken og handler Nike-utstyr der. Det kjøpet registreres nemlig, og vil gi mulighet til klubben til i neste runde å få ut mer utstyr til lagene. Kall det gjerne vinn-vinn-vinn...

Frem mot jul vil det bli lansert en egen kolleksjon som vi tror blir den perfekte julegave under alle fotballspilleres trær i år. Du ser den blå jakken med "Nike-svisjen" på bildet nederst. Og undertegneden (Asker Fotball Herrers daglige leder har selv vært borte i butikken og kjøpt meg en i dag - og tro meg, den kommer jeg til å "bo" i).

Så vil nyhetene, Asker-effektene og annet Nike-utstyr stadig lanseres fremover. Vi gleder oss, sammen med Lene og Truls og de andre i G-sport, til å presentere tingene fortløpende både her på www.askerfotball.no og ikek minst i butikken. Og der er det allerede mye bra Nike-utstyr å få kjøpt.

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift