Hent ditt medlemskort hos G-sport - få Nike-rabatt

Alle spillere i Asker Fotball Herrer kan nå hente sitt medlemskort hos G-sport Asker. Og så er det bare å begynne og handle - med gode rabatter...

G-sport Asker har fått spillerlister på lagene våre. Gå i kassen - kryss av ditt navn og signer for mottatt kort - så er det bare og begynne å handle.

Og det altså med gode rabatter.

Alle medlemmer i Asker Fotball Herrer får 20 prosent på alle fotballvarer (fotballtøy / -sko mm) og 15 prosent på alle andre Nike-varer (gjelder ikek fra før nedsatte varer).

Her kan du med andre ord både få dine egne fotballklær og -utstyr - og du kan gjøre unna julegavehandelen...

Samtidig med Asker-avtalen, blir G-sport Asker prioritert opp i "Nike-hirarkiet" noe som betyr at de får inn de profilerte varene tidlig - og det vil bli mer og mer "fotballpreg" på butikken der borte. Nå er eksempelvis disse skoene i butikken:

Innlegg av Nike Football.

Ja, som du ser i videoen - det blir kult med Nike i Asker.
 
Og det blir også viktig for identiteten vår som klubb. Vi får de klærne vi har lyst til å gå med og bruke på trening, men også de klærne vi synes det er stas å bruke på skolen eller fritiden. For det skal gå an å være litt stolt av å være Asker-spiller nå fremover.
 
Et par måneder utpå nyåret vil alle spillerne i klubben - gjennom sin treningskontingent - få en bag med noe nødvendig utstyr. Den vil inneholde en treningsgenser, t-skjorte, treningsbukse, shorts og strømper - alt selvfølgelig i Asker-farger så vi bli en sterk enhet.
Og Asker-farger for oss i fotballen betyr svart og hvitt. Samtidig har Asker Skiklubb, historisk sett, blått som sin farge. Derfor vil trenere og instruktører ha blå treningsoverdeler når alt kommer på plass ute i 2015.
Og en del fritidsklær vil også ha den samme blåfargen. Ett eksempel er den hetttejakken du også ser på bildet under - som allerede er blitt veldig etterspurt. Ditt favorittplagg fremover - antagelig.
 
(artikkelen fortsetter under bildet)
 
 
Og som medlem i Asker Fotball Herrer får du altså alt dette med rabatt på G-sport Asker. 
 
Ditt medlemskort er med andre ord ditt personlige verdipapir. Det står merket bakpå med 2015-16, men du må sikre deg at det oppdateres så det blir gyldig også i fortsettelsen. Det skjer gjennom medlemskontingent som går ut sammen med treningskontingetene (for SFO-ere og Fotballakademister går medlemskontingentene ut sammen med øvrig fakturering - og også de får sine kort nå, direkte fra Knut på SFOtball).
 
For A-lagets og junior elite-lagets spillere vil få egne medlemskort. Disse er ikke helt klare ennå - men også de kan gå til G-sport nå, der spillernes navn finnes på lister og da vil dere ved å legitimere dere kunne handle med gode rabatter. Mer info til dere kommer.
 
Alle andre som ikke er aktive, men som har lyst til å melde seg inn i Asker Fotball Herrer-fellesskapet og få de samme Nike-rabattene på G-sport Asker, kan enkelt gjøre det. Informasjon finner du her.
 
Ordningen med å hente ut klubbens nye medlemskort er en ekstraservice som gjelder en periode fremover. De som ikke henter kortet her vil senere få disse utdelt gjennom lagene. 
 
 
P.S.: Som kjent vil Asker skifte tilbake til de svarte og hvit-stripede draktene neste år. Det har gitt veldig mye positiv respons. Vi kommer snart ut og informerer om når disse draktene kommer - men vil gi alle spillere i klubben mulighet til å kjøpe sin drakt - og få trykket sitt eget navn på ryggen på den. Det er noen forutsetninger vi da må få oppfylt - men både de og prisen vi kan gi spillerne for dette gjør det nok interessant for veldig mange (ligger an til maks 350 kroner for drakt inkludert trykk og navn på ryggen).
 
Og til alle dere Asker-venner som har lyst til å kjøpe drakt og ha på dere på tribunen, det blir selvfølgelig mulig å kjøpe seg en stripete Asker-drakt. Flere har henvendt seg og ønsket dette allerede, men pris og informasjon om dette kommer - i god tid før seriestart...
 
Mer informasjon kommer her på www.askerfotball.no

 

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift