Grønt lys for ny avtale

Asker Fotball Herrer og Grønt Lys Trafikkskole har hatt et samarbeid i 2014. Nå forlenges det - noe som også betyr muligheter for klubbens medlemmer som skal ta lappen.

Tom Kristian Næss har vært en støttespiller for Asker Fotball Herrer i mange år. Det siste året har man utviklet dette til både et strategisk og økonomisk samarbeid med Toms kjøreskole Grønt Lys.

Det betyr at yngre spillere kan få trafikalt grunnkurs til "klubbpris" og muligheter til kjøreopplæring gjennom Grønt Lys. Tom har mange, mange år bak seg som kjøreskolelærer og tilbyr kvalitet til bra pris. Mange av våre spillere har allerede benyttet seg av muligheten denne avtalen innebærer.

Les mer om dine medlemsfordeler og rabatter hos Grønt Lys Trafikkskole her

Les mer om Grønt Lys Trafikkskole her

P.S.: Kontakten med Tom betyr også positiv hjelp for klubben. Han stiller opp på A-lagets kamper og gjør en viktig jobb med rapporteringene inn mot NFFs datasystemer i FIKS-systemet underveis i kampene.

Askers Juventus-proff Vajebah Sakor og G18-landslagets Stian Stray Molde var blant de Asker-spillerne som fikk kjøreopplæring av Tom Næss og Grønt Lys trafikkskole i sommer.

 

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift