Nytt Aktiv-kontor inn som ny sponsor

Asker Fotball har hatt Aktiv Eiendom med på partnersiden før. Når kontoret nå reåpnet i Asker reåpnet også samarbeidet med meglerkjeden med Norges mest fornøyde boligkunder.

- Aktiv har en lang og god historie i Asker, og vi gleder oss til å være tilbake på det lokale meglerkartet igjen. Vi er storfornøyd med å få over Andreas Holck og resten av teamet til kjeden, og har stor tro på at de vil være et frisk tilskudd til meglertilbudet lokalt. Vi har fire år på rad hatt Norges mest fornøyde boligkunder, og det skal både nye og gamle Aktiv kunder merke i måten vi jobber på, fortalte administrerende direktør i Aktiv Eiendomsmegling Finn Magnus Rogne-Hansen da Aktiv Asker 1. mars  reåpnet i nyoppussede lokaler i Torvveien 1.

Kontoret ledes altså av Andreas Holck (bildet over), og med seg på laget har han Jon Martin Haug som fagansvarlig og partner, i tillegg til Silje Østgård og Toan Nguyen som skal jobbe som meglere. Andreas Holck er ekte Asker-gutt. Han starten i meglerbransjen i 2001, og har ved siden av å være megler, også drevet et eiendomsmeglerkontor i Oslo. Nå er han tilbake i kommunen hvor han både bor og er oppvokst i.

- Etter mange år i bransjen gleder jeg meg til å begynne å jobbe i det området jeg kjenner aller best. Man har alltid en forkjærlighet for hjemstedet sitt, og det å få anledning til å åpne Aktiv kontor i Asker er både spennende og utrolig motiverende, sier daglig leder for Aktiv Asker Andreas Holck,

På mange måter føler han seg litt lik Asker Fotball. En satsning som vil opp og frem, er noe som falt i smak. Askers bevisste profil som samfunnsaktør likeså. Samtidig håper han selvfølgelig at synligheten gjennom Asker Fotball vil bety noe for kontorets utvikling.

- Det er tøff konkurranse blant meglerne i Asker, og mange dyktige konkurrenter. Dette betyr at vi fra dag én må yte det lille ekstra, noe kundene våre skal merke. Aktiv kjeden har som visjon å ha Norges mest fornøyde kunder, og dette skal vi leve opp til, avslutter Holck.

Se mer om Aktiv Asker her

Avtalen med Asker Fotball også åpner for ekstra gode tilbud til de som på grunn av klubbens avtale velger Aktiv Asker. Det vil også være en fordel for klubben om du velger Aktiv dersom du skal selge bolig. Vi håper og tror du gjør det - både på grunn av kvaliteten, prisen og satsingen sammen med klubben.

Se mer om medlemsfordeler i Asker Fotball her

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift