Oppstartinfo SFOtball skolestart høsten 2015

Fra skolestart kommende uke blir det rundt 80 FotballSFOere og over 100 akademister på Føyka. Det er tett mot rekord begge deler - men vi har noen få ledige SFO-plasser. Her får du informasjon om hvordan du kan bli med - og hva som må tenkes på for dere som er klare.

Fra skolestart onsdag 19. august blir det altså nesten 200 SFOere og Akademister på Føyka. For de som vil være med og sikre seg en av de siste ledige SFO-plassene, ta kontakt med Knut Christoffersen på 46680112 eller knutc@askerfotball.no Det er rekord begge deler. Her følger informasjon til SFO-foreldrene.

Knut Christoffersen og hans team legger i disse dager de siste planene foran årets skolestart. Med rekordstor deltagelse er det mye som skal på plass. Men Knut & co er rutinerte på dette.

Asker Fotballs SFO-ordning er verdens eldste fotball-SFO - og har forlengst passert sitt 10-årsjubileum. Det altså med et skyhøyt antall deltagere. Her følger informasjon til alle SFOtball-deltagere:

Hei og velkommen til ny sesong på SFOtball på Føyka. Oppstart onsdag 19.08

Onsdag 19. august er det skolestart - og oppstart på SFOtball for høsten 2015 både for nye og gamle deltakere fra 9 (!) forskjellige skoler i Asker. Vi gleder oss til et nytt supert skoleår, igjen med kjempepåmelding.

Deltakelsen har aldri vært større og vi gleder oss til å ta fatt på et nytt SFOtball-år sammen med dere. Selv om vi har utvidet kapasiteten.

Men kanskje den viktigste delen av oppstarten gjenstår å kartlegge, nemlig hvilke dager skal deltakerne gå og når er de ferdige på skolen disse dagene.

Til dette trenger vi hjelp fra dere foreldre. Ta kontakt med deres respektive skole, sjekk ut timeplanen til deres sønn eller datter for dette skoleåret så fort som overhode mulig.

Deretter må dere velge dager barnet skal gå på SFOtball, og sende oversikt over disse sammen med slutt-tidene på skolen de ulike dagene på mail til meg knutc@askerfotball.no så raskt som mulig. For de som har 5 dager er det (naturlig nok) bare slutt-tider som er viktig, for alle andre må vi ha dagene også. Prøv om mulig og velg dager hvor skolen slutter ‘’tidlig’’. Selv om dere har sendt ønsker om dager til meg tidligere, bekreft disse til meg igjen nå. På forhånd takk :-)

Vi starter opp første skoledag, onsdag 19. og henter alle de som skal til oss denne dagen (såfremt vi har fått beskjed om når de slutter denne dagen).  Viktig også, når den tid kommer, at alle elevene er raskt ute fra klasserommet og på plass der bussen henter ved skolen (det er mange skoler og mange barn som hentes innenfor en veldig kort tidsramme). Se hentesteder neste side.

Vi henter ved følgende steder på de ulike skoler: 

 • Drengsrud:        I rundkjøringen ved gamle skolen.
 • Rønningen:        Ved innkjøringen til skoleplassen nærmest butikken.
 • Bondi:                 På parkeringsplassen  mot Risenga Sykehjem
 • Hagaløkka:         I rundkjøringen øverst ved skoleplassen
 • Vardåsen:          I rundkjøringa ved skoleplassen
 • Jansløkka:          Ved parkeringsplassen mot Skaugum, ved sykkelstativene
 • Blakstad:             I rundkjøringen etter parkeringsplassen.
 • Vettre:                På nede platå av parkeringsplassen.
 • Heggedal:           NY på Varehandelshøyskolen. På plassen der bussene leverer og henter.

 

HVA TRENGER MAN HVER DAG PÅ FOTBALL-SFO ????

 • Deltakerne må ha med seg riktig klær hver dag på SFOtball. Riktig fotballtøy skal være med uansett om vi har andre aktiviteter ved siden av. OBS! Vi lar ingen være med og spille om de ikke har med fotballtøy. Leggskinn er påbudt.
 • Fotballtøy : Fotballsko, fotballstrømper, leggskinn. Klær som passer for vær og føre (shorts, knickers, treningsbukse), T- skjorte, genser / treningsjakke og gjerne windbreaker.
 • Utstyret må være i orden hver dag.
 • Sammen med vår gode samarbeidspartner G-Sport Asker og NIKE vil vi også i år jobbe for å få frem en utstyrspakke til meget gode priser. 
 • I skapet/plastboksen på Føyka ønsker vi at det ALTID er et fullt og tørt sett skiftetøy (sokker, bukse, truse, trøye, genser). Har dere muligheter til og henge igjen en regnjakke / vindjakke der permanent er det fint.  Det er viktig at alle har skiftetøy i skapet til en hver tid (barna tåler å bli våte, men vi vil ikke at de skal gå våte ;-) ).

HUSK Å MERKE ALT TØYET, DET GJØR ALT SÅ MYE LETTERE FOR OSS  (OG DERE) ! ! ! !

 • Deltakerne får tørrmat (brød og pålegg) drikke, sukkerfri saft, friske grønnsaker og frukt hver dag, så de trenger ikke ha med seg noe slikt. Skulle noen ha allergier eller annet når det gjelder mat og annet må vi få skriftlig melding på dette så fort som mulig.
 • Fra oppstart nå i høst holder SFOtball, som før, lave priser - også sammenlignet med skolenes ordinære SFO. Fra høsten er prisene for 5 dager 2.000 kroner, 4 dager 1.800 kroner og 3 dager 1.600 kroner. I tillegg kommer matordningen med 100 kroner. Prisene på SFO inkluderer henting. Dere vil få første faktura for august og september samlet. For månedene august og juni beregnes halv pris. Skulle der ha noen spørsmål ta kontakt med meg (Knut) på 46 68 01 12 

For SFOtball på Føyka.

Knut Christoffersen

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift