Kan gjøre det bedre enn A-laget

I morgen spiller Asker United sesongens siste seriekamp. Serien har de vunnet allerede. Men klarer de å være enda bedre enn A-laget?

Asker Uniteds lag 1 har nemlig vunnet alle seriekampene så langt. Og vinner de også i morgen, mot Sande, ja da klarer de noe selv ikke vårt suverene A-lag har gjort denne sesongen. For der Kevin Nicols herrelag har spilt en kamp uavgjort og vunnet resten, har Asker Uniteds yngste gutter vunnet alle sine kamper så langt.

Som A-laget skaper de også målfester. 41 mål på 7 seriekamper har de notert seg for før morgendagens avslutning. Det gir et snitt på nesten 6, akkurat som A-laget. Samtidig er United-gjengen litt rausere med motstanderne og lar dem få noen scoringer de og, slik at det har blitt 21 mål den veien.

Det ligger med andre ord an til målfest på Føyka torsdag kveld. Sist Asker United og Sande møttes, på Sandes bane, endte det med 7-4 i Uniteds favør. Antagelig blir det like moro denne gangen, når serien skal avsluttes med brask og bram.

For feires skal det, Etter at serien er avsluttet i morgen blir det fyrverkeri og jubel. Slik det var det da A-laget vant serien sin. Men disse gutta kan altså gjøre det enda bedre.

Ta turen til Føyka torsdag kl. 18:30 og se festfotball og topp underholdning, og hei Asker United frem til enda en seier.

Tabellen for laget ser du her

Asker United trener på Føyka - samtidig med A-laget - hver mandag. Og gjengen, som trenes av Hans Knutsen og Jostein Halvorsen, med Rolf Czeremuga som lagleder, er bltit så mange at de har hatt to lag i seriespill i år.

Det andre laget har allerede rukket å avslutte seriespillet. Tabellen deres finner du her

På bildet ser du gjengen etter finalen i Landsturneringen på Lillehammer.

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift