XL-Bygg Asker Trelast forlenget med Asker Fotball

En av Asker Fotballs mest trofaste og viktigste samarbeidspartnere, XL-Bygg Asker Trelast blir med videre.

Asker fortsetter å signere samarbeidsavtaler - både nye og ikke minst resignerer av samarbeid vi har hatt i mange år. Så også med XL-Bygg Asker Trelast, en meget god og viktig partner for klubben over mange sesonger.

De siste årene har XL-Bygg Asker Trelast utvidet virksomheten betydelig. Det som en gang var butikken i Asker - på Bondi - er nå blitt et selskap med avdelinger i Vollen, Vøyenenga i Bærum og i Hønefoss. 

Les mer om bedriften på hjemmesiden:

XL-BYGG Asker Trelast er det komplette byggevarehuset i Asker med avdelinger i Asker, Hønefoss, Vollen og Vøyenenga. Vi er i alt 48 ansatte, mange av dem eksperter innenfor sine spesialfelt. Enten du er proff eller privatkunde - ta en tur innom! Slå av en prat med oss og se hva vi kan tilby! står det på hjemmesiden

XL-Bygg Asker Trelast er en av Askers hovedpartnere og har i tillegg til synlighet på arenaen blant annet hatt sin logo på shortsene til A-laget de siste sesongene. Det skal de fortsette med. Men det er mer enn synlighet som ligger i denne avtalen - og XL Bygg Asker Trelast har en sentral rolle i Askers partnerpool der omsetningen internt er økende.
 
Samtidig er XL-Bygg Asker Trelast en positiv partner for oss medlemmer i klubben, og vi oppfordrer alle som har byggeprosjekter, små eller store, til å oppsøke XL Bygg. Der møter du både eksperter som kan sitt fag og gir gode råd, god service og en god handel - spesielt god dersom du henviser til denne avtalen.
 
 
 
.
XL-Bygg Asker Trelast leverer kvalitet.
 
XL-Bygg Asker Trelasts logo synes godt på Føyka. 
 
På bildet øverst ser du Askers sportssjef Espen Falck og A-trener Kevin Nicol sammen med noen av fagfolkene i avdelingen i Skytterveien på Bondi.
 
 
  ​
 
 

 

 

 

 

 

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift