SFOerne som ble toppspillere besøkte SFO

Sander Berge gjorde årets gjennombrudd i Vålerenga i år. Sondre Solholm Johansen har kontrakt med Strømsgodset. Mandag var de to tilbake og hilste på dagens SFOtball-spillere.

Sander Berge (født 1998) og Sondre Solholm Johansen (født 1995) har begge trådt sine barnefotballsko hos Knut på Asker Fotballs SFO. Siden den gang er de to av totalt åtte (!) som har fått yngre landskamper for Norge. Og nå tilhører de hver sin Tippeligaklubb.

Sondre gikk som 16-åring til Stabæk, men her nå i Strømsgodset. Han har ennå til gode å få debuten for A-laget, men har gjort det meget godt som midtstopper for Godset 2 i 2. divisjon, og skrev i fjor sin første proffkontrakt med Drammens-klubben.

Sander ble i Asker til han ble (ung) A-lagsspiller. Debuten for klubben fikk han i 2013 - som 15-åring, mens han i fjor etablerte seg som en av lagets sentrale spillere. Og da et meget godt sportslig opplegg kom på banen fra Vålerenga i fjor vinter, valgte han å gå til Oslo-klubben. Det har gitt umiddelbar suksess. Han debuterte i cupens første runde med å score mål etter åtte minutter spill, fortsatte med storspill i sommerens oppvisningskamp mot Real Madrid (fikk skryt av Rafael Benitez) og spilte seg gjennom sesongen mer og mer inn på Tippeligalaget.

Og i høst har han vært en av Oslo-lagets beste, blitt kåret til årets talent i klubben og rangeres høyt på listene uansett alder. Han nevnes også av mange som en av Tippeligaens aller mest spennende unggutter etter at han i høst fikk 11 TL-kamper sentralt på midtbanen til Vålerenga.

Men Sondre og Sander har ikke glemt gamle tomter. Og mandag var de tilbake og fortalte nye SFOere om sin nye hverdag med fotballen. Og kanskje snakket de til noen flere potensielle toppspillere der de koste seg noen førjulstimer på Føyka-kunstgresset...

 

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift