Tommy slo an tonen på Gol

Rundt 60 spillere, ledere og samarbeidspartnere dro til Gol for å bygge relasjoner og klubb. Og hva passet da bedre enn at gatelagets Tommy Holt tok med gitaren...

Asker Fotball og Asker Skiklubb har et godt samarbeid på mange måter. Og en felles og meget god partner i Gol Skipark / Pers Hotell. De inviterte til en helg som ble strålende fra start til mål.

Regien hadde Asker Fotballs Rune Klemetsdal og Asker Skiklubbs Svein Granerud, som sammen med Tarald og Anniken Skagefoss hadde lagt opp til et sosialt, hyggelig og nyttig program. 

(artikkelen fortsetter under bildene)

Mange tok turen til Gol for å lytte til et program der Svein Granerud og Rune Klemetsdal hadde hovedæren for regien.

Tarald Skagefoss fortalte om planene på toppen av Gol Skipark - i Gol Fjellandsby

Det begynte fredag med en klubbinspirerende samling - som ikke minst fikk sin spiss da Tommy Holt dro frem gitaren og sang en selvskrevet låt. Og Tommy bidra flere ganger i løpet av helgen - noe som utvilsomt bidro til en spiss på en helg som ellers bød på solide muligheter i et alpinsenter som er utvidet betydelig etter at Asker-paret Tarald og Anniken Skagefoss tok over for et par år siden.

Og de to har store planer for stedet. På toppen av alpinanlegget skal nå Gol Fjellandsby vokse frem - med 180 hyttetomter og et tilsvarende antall leiligheter, samt mange og store planer for aktiviteter både for langrenn og alpint, såvel som kvaliteter sommerstid.

Og deltagerne på turen fikk også ta det fantastiske området i nærmere øyesyn. Der også Ivar Rune Ansnes kunne fortelle detaljene om leilighetene som skal bygges.

Informasjon om mulighetene her, som bør være superattraktive for Asker-folk som er ute etter et fantastisk fjellområde i stor utvikling og i perfekt kjøreavstand (to timer) fra Asker, sammenlignet med alle konkurrentene. Mer informasjon om dette kommer også her på www.askerfotball.no

Og flere på turen vurderer nok sterkt muligheten som vokser frem - midt i Ski-Norge.

At klubbene samtidig har etablert det som fort bør bli en solid tradisjon, er like sannsynlig. For tilbakemelding fra A-spillere, ledere og partnere var like entydig. Og kanskje kan vi om noen år si som Sogndal Fotball. De var nemlig også på Pers Hotell denne helgen - for 20. år på rad...

Interessen var stor da gjengen ble busset opp på toppen - der Gol Fjellandsby skal vokse frem.

Her skal det komme et større restaurantbygg - kalt Stålkanten - fortalte Tarald, mens Ivar Rune Ansnes (til venstre) er engasjert i utbyggingen av leilighetsbyggene.

Området der Gol Fjellandsby vokser frem er både veldig stort og ganske så unikt i forhold til både utsikt, muligheter hele året og reisevei fra Asker.

Therese Johaug fikk juble i fred bak Asker-gjengen som heller diskuterte egne ferdigheter i alpinbakken. Nærmest sitter samfunnsansvarlig i Asker Fotball Andre Muri og Espen Greve Kindt fra Dønn Ærlig Catering. 

A-lagsspillerne Even Bydal og Niklas Tilley Solhaug fant tonen sammen med både klubbledere og partnere. Her i Skiparkens koselige lokaler.

Mange var med da Asker dro på tur. Og alle bidro til en sosial og nyttig helg.

Anniken Skagefoss er en strålende vertinne, og står like gjerne i kasse som i sjefsstolen. Her serveres Budstikkas Nina Windju Christiansen.

Tarald Skagefoss har tidligere klatret i Everest. Nå har Asker-parken funnet sitt eget fjellparadis på Gol - der han og kona driver et alpinsenter som er i rivende utvikling og som forlengst har tatt opp kampen med Geilo og Hemsedal. Gol har samtidig store muligheter for langrenn såvel som sommerturer.

Rune Klemetsdal og A-spillerne, med blant annet Thomasz Sokolowski, lytter i en engasjert sal.

Tommy Holt er rett og slett en strålende musiker.

Sportssjef Espen Falck pratet om de sportslige planene for sesongen.

Hans Knutsen og Andre Muri er begge klare i nye roller i klubben i år.

Godt humør og stor stemning da Asker var på tur. Her ved Eirik Frederiksen.

Hva som henger på veggen i Alpinstua i Gol Skipark? Askers drakt, selvfølgelig...

Gol Skipark - en god partner...

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift