Åpen time gir alle spillere mulighet til gratis medisinsk sjekk

Hver onsdag kan spillere i Asker Fotball benytte seg av en åpen (og gratis) time hos Naprapatgruppen / Asker Sportsklinikk.

Tilbudet med en avsatt time til diagnose og åpne spørsmål ble prøvd ut deler av fjoråret. Nå reetablerer vi tilbudet som er et meget godt tilbud for våre yngre spillere.

Hver onsdag fra kl. 15.00 til 16.00 vil en av de medisinske ansatte ved Naprapatgruppen være tilgjengelig for å stille diagnoser eller svare på enkle spørsmål rundt skader, forebygging eller annet relevant.

Tilbudet gjelder alle spillere i Asker Fotball, men den første halvtimen vil spillerne på Junior Elite ha fortrinnsrett. Det betyr at de slipper først inn, men alle kan møte (og er det ingen fra junior der, slipper man naturlig nok inn med en gang om man er yngre).

Juniorspillere som ikke rekker den første halvtimen, kan selvfølgelig også komme den andre - men da uten å "snike" i køen.

Asker Fotball har et godt samarbeid med Naprapatgruppen / Asker Sportsklinikk i lang tid. Klinikken ledes av naprapat Espen Rustgaard, som var A-lagets medisinske ansvarlige i en årrekke. Nå deler han den rollen med fysioterapeut Linn Rolstad, mens også naprapat / Personlig Trener Susanne Bihaug Spydan er inne på det fysiske. Hun har også agility-treningene på SatsElixia for de yngre satsningslagene.

Klinikken har som kjent sine lokaler i Fotballhuset og samarbeidet gjøres tett på flere måter.

Nå tilbyr de altså, gjennom samarbeidet med Asker Fotball - en gratis time for alle yngre spillere i Asker Fotball.

Som medlem i ASK / AF får du også 100 kroner i rabatt på førstegangskonsultasjon.

I tillegg får junior elitespillerne i Asker Fotball ekstra rabatter - 20 prosent på napapatbehandling og 15 prosent på fysioterapi.

Timebestilling (utenom den åpne timen) og annen informasjon gjøres på 66 90 11 56

Kontakt også Espen Rustgaard på er@naprapatgruppen.no

Tilbudene er hengt opp i gangen på Fotballhuset. Du ser dem også under her

Mer om Naprapatgruppen / Asker Sportsklinikk her:

 

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift