En eventyrlig mulighet for deg og for klubben

På Gol står et Asker-par bak en av de største fjellutviklingene på mange, mange år. Nå har de gitt Asker Fotball og Asker Skiklubb to tomter i Gol Fjellandsby. De skal auksjoneres bort. Dermed kan du oppfylle hyttedrømmen, samtidig som du skaper varige verdier for idretten i Asker.

Gol Fjellandsby etableres nå på toppen av Gol Skipark. Det betyr fantastisk utsikt og sol fra morgen til kveld på tomter som blir «ski-in-ski-out» både til alpinbakken og til et eldorado av langrennsløyper. Og mer Midt i Ski-Norge kan en ikke komme - under to timers kjøretur fra Asker og med muligheter på alle kanter.

Se - og bla deg rundt i - salgsoppgaven til Gol Fjellandsby her

Selve skiparken har, etter at Asker-paret Anniken og Tarald Skagefoss tok over for få år siden, opplevd en stor og omfattende utvikling – hvor det skal fortsatt satses stort fremover. Og på toppen av bakken åpnes det nå altså for en fjellandsby der du kan oppleve fjelldrømmen, vinter som sommer.

Anniken og Tarald har lang fartstid i klubben, og via kontakter i fotballen utviklet man et samarbeid med både Asker Fotball og Asker Skiklubb som er og kan bli et av de mest spennende i klubbenes historie.

Og det kommer fort også deg til del.

ASK og AF har altså i fellesskap fått to tomter til salgs på toppen av Skiparken. Det er to av de beste tomtene i området – med en verdi på ca 1,1 millioner kroner, en pris som er å anta at vil øke når området blir utbygd.

Klubbene har besluttet å kjøre dette som en auksjon – der du får en unik mulighet til å skaffe deg en tomt «Midt i Ski-Norge» og samtidig støtte klubbenes aktiviteter med svært verdifulle kroner.

 • Selve auksjonen gjennomføres 20. april, men det er lov å legge inn bud lenge før den tid.
 • Det vil bli gitt informasjon om auksjonen mange steder i tiden fremover:
  • ​Her på askerfotball.no
  • På Asker Fotballs facebook-side
  • På Asker Skiklubbs tilsvarende nettside og facebook-side
  • På steder der klubbfolk er samlet, enten det er årsmøte(r), kick-off før sesongstart (2. april), A-lagets første hjemmekamp (18. april) og diverse andre sammenhenger.
 • ​Auksjonen er selvfølgelig åpen for alle - klubbens folk og andre, som vil gjøre et tomtekupp i et unikt område. Dette blir rett og slett en perle...
 • Informasjon skjer via Andreas Holck i Aktiv Eiendom - ah@aktiv.no

Asker Skiklubb vil øremerke midler fra dette til utbygging av rulleskiløype på Føyka-området. Asker Fotball vil få tilført verdier til sin positive satsing som flaggskipet i bygda og ikke minst en klubb som i dag har en samfunnssatsing som regnes som banebrytende i norsk idrett.

Vi snakker altså om et enestående «kinderegg» der man kommer tidlig inn i en sjelden utvikling av et unikt fjellområde, man får realisert hyttedrømmen og man bidrar til utvikling av fantastisk idrettsaktivitet hjemme i Asker.

Selve auksjonen holdes onsdag 20. april. Frem til da blir det mange muligheter til å få informasjon, både på klubbenes hjemmesider, facebooksider, annonser og i mange av de sammenhenger der klubbene har samlinger.

Salget adminsitreres av Aktiv Eiendom i Asker, og spørsmål og informasjon om tomtene fås av Andreas Holck på tlf. 952 352 52 / ah@aktiv.no 

 

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift