- Jeg digger denne drakta

Det var ikke drakta som avgjorde Marcus Mehnerts klubbvalg - men den trakk ikke akkurat ned. I dag kan spissen få mulighet til å teste den i kamp.

Torsdag signerte Marcus Mehnert for Asker. I dag er den tidligere Stabæk-spilleren med i troppen som reiser til Larvik og møtet med Fram.

- Jeg digger denne drakta, sa Marcus spontant da han testet Askers svarte og hvite striper torsdag.

Sammenligningen var kanskje ikke den beste - denne sommeren har han - foruten en prøveuke i Asker tidligere i sommer - blant annet trent med Ull/Kisa (gule drakter, grønne bukser) og Mjøndalen (brune drakter).

- Mjøndalens drakter er vel ikke grunnen til at noen spiller der, spøker 18-åringen.

Som er klar på at det er Askers måte å spille fotball på, inntrykket av Kevin Nicol som trener og mulighetene til å utvikle seg som var avgjørende for at det ble Asker.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Askers ene lagbilde for 2016-sesongen. Lekkert...

Og nå trekker nok ikke Askers drakter uansett spillere alene - men at årets design trekker opp legger flere enn Marcus vekt på. Nike-drakten er - også i forhold til fargene på partnernes logoer - designet med omhu, og flere mener drakten ville scoret meget, meget høyt dersom noen skulle arrangere en design-konkurranse for fotballdrakter.

- Dessuten er det Nike. Det er bare best. Jeg hadde jo Adidas i Stabæk. Bra det og, men Nike er bare det beste både i kvalitet, snitt og utseende, mener Mehnert.

Som i kveld får tatt på seg drakten på ordentlig. Han ble formelt spilleklar og er med i troppen i den vanskelige bortekampen mot Fram Larvik.

- Vi har vært bedre og bedre på bortebane. Førsteomgangen mot Odd 2 var en liten skuffelse, men bortsett fra det synes jeg vi har vært gode på bortebane også i de siste kampene, understreker Kevin Nicol.

Asker-treneren tenker da både på oppgjøret mot Pors og seieren mot Bærum på Kadettangen.

Etter to kamper i vår avdeling lørdag (Bærum - Arendal 2-2 og Notodden - FK Tønsberg 2-1) ligger Asker fortsatt på 4. plass i PostNord-ligaens avdeling 4.

Dagens motstander ligger akkurat nå på 6. plass, 2 poeng bak Asker. Men Fram har en kamp mindre registrert - etter at FK Tønsberg protesterte på en dommerfeil i møtet med Fram før ferien. Protesten gikk gjennom og den kampen må derfor spilles om igjen - en sak som har skapt sterke raksjoner og mye "krangel" mellom supportere og andre i Tønsberg og Larvik.

Men Asker har på ingen måte noe dårlig forhold til Fram Larvik - snarere tvert om. Klubben trenes av Petter Belsvik, som i likhet med Mehnert som kjent har en fortid i bl.a. Stabæk og er en trener som kjenner Asker-ledelsen godt. Han mønstrer for øvrig også et lag som har stripete drakter - i rødt og blått.

Men ikke er det Nike (men Legea) og ikke er de like fine som Asker-draktene - bare spør Marcus Mehnert.

Asker vant vårkampen på Føyka 1-0 etter scoring av Atli Heimisson. Skjønt vårkamp - det begynte faktisk å lave ned snø i den kampen som ble spilt 30. april. Les referatet her

P.S.: Marcus har fått nummer 19 på ryggen. Se hele spillerstallen her

Ta turen til Larvik og se Asker kjempe om svært viktige poeng. Avspark kl. 18:00.

(rekker du ikke ta turen, vil kampen oppdateres på vår twitter-konto)

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift