Stor Asker-dag i sentrum lørdag

På lørdag vil Asker Fotball bli ordentlig synlige i Asker-sentrum. Med stand, live musikk og moro. Og så kommer ordføreren for å dele ut pris til to i klubben...

Alt skjer i forkant av den veldig viktige kampen mot Moss. Og hva er vel mer naturlig enn at opplegget i sentrum avsluttes med et opptog til Føyka for å se A-kampen der kl. 14:00.

Alle som blir med i opptoget fra sentrum kommer gratis inn på kampen!

Men før det skjer det altså mye moro i sentrum. Vi er på plass på stand på Bakerløkka rett utenfor Kulturhuset allerede fra kl. 10:00, mens det blir et offisielt program fra scenen der kl. 12.15.

Det hele skjer i anledning klubbens MITT VALG-satsing, som er enestående i Norge og som vi jo blant annet synliggjør ved å spille med MITT VALG på ryggen av draktene. Lions vil også ha stand ved siden av klubben - slik at det blir aneldning til å finne ut mye mer om hvordan dette i Asker er etablert i en idrettslig sammenheng, en satsing som nå skal videreføres og spres til andre idrettslag.

Det er gått ut informasjon om lørdagens opplegg til lagene i Asker Fotball, for dette skal bli en skikkelig klubbdag, og alle spillere og lag i klubben er bedt om å møte i drakt - et oppmøte som er obligatorisk for alle som ikke er bortreist.

Men vi ønsker selvfølgelig at flest mulig andre også tar turen og blir med på en positiv og fotballsosial dag i sentrum.

På ryggen til draktene står det som nevnt over MITT VALG! og denne dagen arrangeres i samarbeid med Lions og skal nettopp ha et fokus på hvordan klubbens sosiale tankegang henger sammen med fotballsatsingen.

Den nyetablerte MITT VALG-prisen skal blant annet deles ut - til en person fra vårt samfunnsprogram og en skikkelig klubbambassadør av en spiller på vårt A-lag. Disse prisene deles altså ut av ordfører Lene Conradi fra scenen utenfor Kulturhuset. 

Derfra blir det altså også levende musikk - fra Borgen Oldies og rock med skikkelig trøkk fra RolfRolf og Tommy. 

Se hvordan RolfRolf (Rolf-Olav Ringkjøb) trakterer alle instrumenter på låta Get Lucky under her

Borgen Oldies går også først i toget som leder oss til Føyka og kampen der etter at opplegget i sentrum er over.

Her er tidsplanen for MITT VALG-dagen i sentrum:

Velkommen til følgende flotte program på Bakerløkka (foran Kulturhuset) lørdag 20. august (klokeklsett er litt ca):

1000 – 1215            Ansiktsmaling, konkurranser mm for barna og fotballprat for alle på stand. Mulighet til gratis kampbilletter.

1215 – 1230            Minikonsert med Borgen Oldis

1230 – 1240            Åpning v Arne Knoph / Per Christian Ottesen, Asker Fotball

1240 – 1300            Konsert og fullt trøkk med Tommy / RolfRolf

1300 – 1310            MITT VALG v/Trond Rekstad og Andre Muri

1310 – 1320            Utdeling av MITT VALG prisen ved ordfører Lene Conradi

ca 1320 - 1345        Prosesjon opp til Føyka med Borgen Oldies foran.

1400                          Kampstart på Føyka: Asker - Moss. Det blir også markering og utdeling av priser og blomster på Føyka

DET BLIR ALTSÅ GRATIS INNGANG PÅ KAMPEN FOR ALLE SOM DELTAR I PROSESJONEN!

Møt oss også på stand fra kl 10.00 til en fotballprat om overgangsvinduer, poengjakt og leker og konkurranser - før det offisielle programmet begynner fra scenen kl 12.00.

Les mer om opplegget i vedlegget som du finner oppe til høyre på denne siden. Det kommer også mer om lørdagen her på askerfotball.no og på vår facebook-side når det nærmer seg lørdag.

Bli med på en flott Asker-dag og samle klubben i svart og hvitt på tribunen! Vi sees!
 
G16-laget som kom på andreplass i eliteklassen i Sandar Cup nylig.Lagene skal møte på Bakerløkka fra kl 12.

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift